|
Големи брачни мудрости ..... |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Април.2010 во 19:47 |
Големи брачни мудрости, некои кажани од мажи, а некои од жени, но сите вистинити:
Маж му вели на пријател: Имаш два избори во животот: На некоја коктел забава една жена и рекла на друга: Некоја жена дала оглас во весниците: Кога некоја жена ќе ти го земе мажот, Животот на жената е непотполн додека не се омажи. Синот го прашува таткото: Синот го прашува таткото: Некоја жена рекла: Жените никогаш нема да бидат рамноправни со мажите, Бракот е триумф на фантазијата и интелигенцијата. Ако сакаш сопругот внимателно да го слуша секој збор што ќе го кажеш, можеби некој / а има што да дополни .......... па , повелете
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава е за големи брачни мудрости, или за љубовни шеги.
Или ќе да е оваа некоја комична љубов. А, до сега за мене сите љубови биле трагични. |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie pak doma imame selektiven sluh :)) |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne go pravi toa sto ti kazuva da go napravis
nego toa sto taa ocekuva da go napravis |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Успешен маж е оној кој може да заработи повеќе пари од тоа што може да потроши неговата жена. Успешна жена е онаа која може да фати таков маж.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За среќа со мажите, треба малце да го сакате и да го разбирате. За среќа со жените, треба мнгоу да ја сакате и да не пробувате да ја разберете
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој оженет маж би требало да ги заборави своите грешки, нема смисла двајца да памтат исти работи
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената секогаш го има последниот збор во караница. Што и да рече мажот за жената е почоток на нова караница во кој повторно она го има последниот збор .................
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неоженетите мажи живеат пократко од оженетите, а оженетите имаат помала желба за живот ...........
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAK e period posle srekjata i pred smrta
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не му кажувај се на мажот,
Јас Изменето од maria_magdalena - 26.Април.2010 во 14:22 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажи си му ти на мажот, да не му кажи друг... (јас)
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми ја зеде мислата...е ова е веќе подобро...а и попоучно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи за што |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |