|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 76> |
Автор | |
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво, алал да му е и се спротивстави на ЕУ.Како човек да не му верува!Рече и непорече - нема ЕУ и остана доследен. .......Со законот за дискриминација..........Па нели за да е во чекор со програмата во 100 ЧЕКОРИ не ја признава геј популацијата?.....Времето ќе покаже кој ќе ја пополни дупката во законот за дискриминација? Изменето од Анастеа - 18.Април.2010 во 01:06 |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема потреба да му вервам.Му веруваат оние кои ниту незнаат каква политика води ,што штета прави, бидејќи имаат потреба од ВОЖД.Јас немам - сам сум си вожд.А имаат и корист од себеистакнување а и полтронството во себе - го наплаќаат макар и само со присатност- до нели- оние видните!.Порано еден од тие видните беше и Даравелски.
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонија била огромна цивилизација и 2012 ќе воскресне.Денешна македонија е цивилизација а ако некој смета дека Ацето бил цивилизиран, нека биде аце и нека го учат грчки филозофи.Ние денес си имаме кој да не учи - се разбира не Грујо не неговите поевтинувања од 150% ( за лековите - магистерски ум - нели).
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ја давај Македонија, дај ги трите од четирите сомнителни станови, за да бидеш како народецов осиромашен.
Можеби затворил туѓи бизниси но отворил свои и на фамилијата.Парите ќе испливаат на површина кога-тогаш, дали овде или во странство. Изменето од Анастеа - 19.Април.2010 во 13:41 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
02031967
Група Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби уште по некој залутан.
Не е тој за верба. Ги надмина сите досегашни политичари во измамите кон народот. |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум билен подложен на манипулации во социјализмот а и помлад бев, денес нема шанси, а оние кои не може да се манипулираат не може да му веруваат на Груевски.
Набргу очекувам ЦИРКУС ,се ќе излезе на виделина. Сегашниве подржувачи, ќе бараат нови и се така.... Народец, сака идоли - но нема... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувала јас не верувала исто мио сефака. Овие околу него како да решиле да му ја скројат кулафката. И пак жените од коалицијата се караат.Читам во Вест и не ми се верува
На Груевски му се избројани деновите |
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИСТИ ЃУБРИЊА СЕ СИТЕ.
МАКЕДОНСКИТЕ АНАРХИСТИ И СТУДЕНТИТЕ ТРЕБА ДА ЈА ПРЕВЗЕМАТ РАБОТАТА ВО СВОИ РАЦЕ Изменето од mungos80 - 22.Април.2010 во 14:01 |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mu veruvam
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, кога би можеле студентите да бидат свои и само свои, надвор од партиските делувања..Интелектуалци да се обидат нешто да исправат во искривоколчениот свет во Македонија.
На лажговци никогаш не сум верувал па и сега не верувам. Момент...Заборавив на 8 милијарди евра во Македонија? Лелеее...Еве ги, само што не стигнале- ќе бидеме чудо на балканот. Упс...Та ние и сега сме чудо.Леле мајкооооо. |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Грујо е царЗатоа што изјави дека ако стигне предлог од Грција и тоа само во врска со името на државава и таа да се вика Република Северна Македонија ќе организира референдум и ќе гласа против. Цар. Крај на муабет. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што не распишува референдуми за работи како што се енормно покачување на буџетот,енормно трошење на народни пари,ревизија на приватизацијата,Скопје 2014...
Каде има ќар и интерес - пропаганда и пари, таму нема референдум, јавност за потрошените пари во буџетот???? Кој го е тоа направил? Ко го е тоа направил ревизорскиот извештај за незаконски трошења на пари ( читај кражби)??? Леле мамо...Ужас во нашава поделена Македонија!. |
|
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
П.С. Ако некој сака убави изјави ЕВЕ ЈАС ,ПОКРАЈ СЕКАКВИ РЕФЕРЕНДУМИ ,МОЖЕ ДА ИЗЈАВАМ НЕ 8 МИЛИЈАРДИ, НА НАРОДОВ ЌЕ МУ ДОНЕСАМ 80 МИЛИЈАРДИ.
Имаше еден што ветуваше милијарда и навистина сите му веруваа - но за кусо.Ова до кога.Набргу ќе се види. Токму секаквите изјави на политичарите во борабата за гласови не упропастија... Ај, чао... |
|
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ
|
|
Homo homini lupus est...
|
|
Внеси реплика | страница <1 6970717273 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |