|
Љубов или пари? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LjUBOV
se dodeka zdravjeto me sluzi ke imam za leb i so leb za poveke moze ne ama za tolku ke se najde i koga ke si legnam vecer ke znam deka sum odlucil pravilno dobro be materijalisti (@#$%^&*) neli vi e strav deka vie ke bidete majmunite koi ke go plakaat seto ova sto mislite deka ke najdete nekoj koj ke ve obliva so pari za nisto za vozvrat (ako mislite deka edno dupce ili stapce tolku vredat, ste se precenile) |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov
pari se pravat... doagaat i si odat ...nekontrolirano....
poslatko e koga si nezavisen.. i lud od ljubov....
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Матријалното никогаш неможи да има толку голема вредност како духовното.
Љубовта е сосема нова димензија во животот што ништо неможи да ја замени. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вечна дилема која секогаш има трагичен крај ..........
секогаш е посилна љубовта ......... кон парите ...............
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm...parite se nuzno zlo...a ljubovta samite si ja birame....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја бираме, но ...............
Изменето од МАРШАЛ - 16.Април.2010 во 13:32 |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или та не наоѓа |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ја знаете приказната...
за Васа Ладачки... не не... а знате ли причу... о Васи Ладачком...ууупсс... говорете... како и да е... Изменето од којсумјас - 17.Април.2010 во 12:43 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во такви времиња живиме каде без пари нема љубов .
Колку и да се сакаат двајца на крајот на месецот кога треба да се плаќат рачуните и немат пари ,почнуваат скандалите и некако изеднаш љубовта ја нема...........
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno taka ako razmisluvash trezveno i razumno ,ke vidish deka na 15g vozrast samo ljubovta mu se mota po glava,,,a ponataka razumot koga ke proraboti ,,,hmmm...dzaba ljubov ako nemash PARI...za da opstanish vo zivotot ,,,brz,dinamicen.....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pravila
ZApari mozes da kupis odredena ljubov za ljubov ne mozes da kupis ni denar parite se otepuvacka ljubovta isto taka ljubovta ispolnuva vnatre parite od nadvor nekoj menuva ljubov za pari a nekoj pari za ljubov ... ami poretko |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe da vi kazam vishe i kraj,,,eve me boli zabotttti shto mi treba more PARI ILI LJUBOV za na zabolekarpa se razbira pariiiiiiiiiiii......
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубов, љубов,љубов.....
Парите те заслепуваат- а кога ги имаш, гледаш дека тоа е ништо- во споредба со љубовта. Гласам за љубов,љубов,љубов - нема ништо подобро и посвето... |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |