|
Раскажете некој филм |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тарантино му е внук од сестра на Чак Норис? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malku verojanto zvuci
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1001 nokj
e turska serija vo koja edna Sheherezada se vraboti u filma Binjapi kade gazdata Onur i pobaral za 150 000 dolari i taa mu dala pa se kaat cela serija toj Onur ima drugar Kerem koj legnuval cuci na svojot brod sekoja vecer i toj se zaljubil vo taa Sheherezada ama taa ne go vrtela ni 2 posto odi se zacopa vo toj so i platil e toj Kerem ima brat Burak koj prvo odel so setrata na zenskata, sega zenata na negoviot brat da bide vo familijata i posle toa mu bilo malku pa ja zemal sestra na negoviot brat ama ne bese toa incest oti toj kerem ne mu e brat nego bratced Sherezeda imala porano maz koj pogina i ostavil dete so se vika Kaan i stalno mu veli --Kaan izedi go jajceto, znaci Kaan ne ljubi jajca a i toj nejziniot Onur ima od porano kjerka so bivsata koja isto pogina vo soobrakjaka i sega se 4 tiri u familija u kompletu sekoj od niv ima brdo sluginki pa da gi navedam po neazbucen red Firdens, Ajshe, i ne mi teknuje sea................ od druga strana Sheherezada ima svekor, bivs, Burhan i svakriva Nadidan koi imaat lud sin Ali Kenef koj ne znae so saka ama saka da se zeni na sekoe poluvreme i taka zenejki se nema vise koja da zeme pa sega pak saka so svojata prva zena Fusun a taa mu nabi rogovi na glava na Alija so slikarot Selim a na Selim mu nabi nozici u grb bolje rogovi nego nozici ete taka Kerem ima brat koj ja zemal negova sestra Sezem i si ziveat srekjno ama majka mu na Burak Seval ne go saka sega svojot sin a go saka brat mu Kerem koj ne e nejzin sin oti toj zemal druga zena a ne svoja sestra use toa FALESE SERIJATA E NOOOOOOOOOOGU DOBRA, ama trebit da se zapamtat mnogu turski iminja oti se slucuje vo stambol neznam kako kje zavrsi ama me interesira dali kje se igradat kulite vo dubaj Изменето од anakin - 08.Мај.2010 во 21:47 |
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas najubav film sho go gledashe beshe 'noj koga na bratmu mu ja skrsija kichmata.Pa toj posle otide' kaj 'noj starkata i vezbashe vezbashe.....se navezba i ojde na site im gi skrshi kichmite kako na bratmu sho mu ja skrshija kichmata...razbiras
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaaaaaaaaa be toj so CACKO
|
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosadno ? |
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me nema mene...
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....
Изменето од connected - 19.Јуни.2010 во 12:19 |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дензел Вашингтон нема промашено ниту еден единствен филм, ама со овој дури претера во надминувањето на себеси како глумец. проклето добар филм, за Дензел нема ни да пишувам, кој не го гледал филмот да му биде мака. гледајќи го филмот, незнаев дали на момент гледам некој модерен вестерн филм со каубојци и шерифи или пак (пост) апокалиптичен филм со библиски мотиви. но тоа не е важно, важно е тоа што овој ангел чувар со примеси на каубоец успеа да ја однесе книгата до вистинското место, и тоа директно од неговото срце. одамна не сум уживала во ваков добар филм, со еден збор, супер! |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |