|
Желба за болка? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 26> |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mistifikacija na stravot?
hmmm.... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogledni uste ednas vo site tie sostojbi na duhot,anakine,i kazi koja
nema pandan?
radost=taga sreka=nesreka zadovolstvo=nezadovolstvo apatija=empatija melanholija=nadez bolka=....?????? Najstrasna,najpogubna,najintrigantna i najteska za varenje kako sostojba na duhot.Mozebi izgleda smesna ovaa paralela sto sega ja napraviv,no smetam deka dava prostor za razmisluvanje.Glavniot problem so bolkata kako takva e sposobnosta na nasiot mozok da ja procesira istata,kako ja procesira i ispraka kon dusata. Go vrakam prasanjeto na koe ne dobiv odgovor |
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ti mozhash, nezadovolen od dobienite odgovori, ova prashanje vaka da go vrakjash do nedogled... no takvoto vrakjanje se narekuva spamiranje
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oki doki....ne se razbiram vo toa,a ne mi bese toa namerata
Show must go on....odime ponataka |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
show me
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cudno e,anakine,kako soznanijata koga stanuva zbor za nasata igra so "lego kockickite" poprima najcudni oblici i formi...no nikako da ni tekne deka sekoja kocka si ja zadrzuva prvobitnata forma bez razlika na nasata krativnost za manipulacija so istite....
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa, nemoj da se chudish koga nekoj kje ti kazhe deka od drvata ne ja gledash shumata.
Drvata se istite, nepromenlivi, no so nivnoto redenje kje dobiesh najrazlichni shumi. Ako se posvetish samo na drvata... |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Primer 1#:
Taa/toj posle dolgi godini svaka deka ne si za nea/nego? Sakas da ja imas? Bolka? Primer 2#: Sakame li da bideme popametni od drugite? Kolkava e nasata mok/nemok da se spravime so toa? Dali e sekoe porazlicno i taka bolno poprifatlivo od ostanatoto? Primer 3#: Bolest? Retka i neizleciva? Ke pobaras da umres? Rezime: Coveckoto bitisuvanje e samo minlivost.Vo nasite "zelbi za bolka" se nadminuvame sebesi kako razumni bitija. ZELBATA ZA BOLKA NE E NISTO DRUGO SEM ZELBA ZA NASE OSOZNAVANJE I PROSVETLUVANJE |
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
covek e kreativno sustestvo koj vise koj manje
zelba za kreacija e negovo bitisuvanje celiot negov zivot se sostoi id kup kreacii koi pogolemi koi pomali |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljak....zelba za bolka...prijatele
Tolku e strasno da priznaeme? |
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasheto postoenje nadvoreshno se manifestira i potvrduva preku nasheto kreiranje, a vnatreshno preku lichnoto osoznavanje. Dveve raboti se povrzani i usloveni edna so druga i se prepletuvaat kako edno sebstvo. Изменето од Messenger - 27.Април.2010 во 17:21 |
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakvo e naseto postoenje,Mesi?
Kakvo naseto kreiranje? Koi se alatkite(po stoti pat)? |
|
|
eptendosadno1
Сениор ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рај за мазохисти |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |