|
Најхрабриот народ во светот |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Октомври.2008 во 23:35 |
|
Videte hordi edni azijatski koj e najhrabriot narod so lavovsko srce vo ovaj mizeren balkan:
http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=98804 Ete od sto se plasat,toj sto ne se plasi ne mu treba cela tenkovska i oklopna pesadiska divizija za da smiri nekolku selani. Gledajte brakja i raduvajte se,ako stravuvaat od edno selo,sto ke se sluci koga celiot narod na Filip i Aleksandar ke se obedini,narodot Makedonski. Изменето од ZoraNaSlobodata - 13.Октомври.2008 во 23:36 |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Братко, и порано звечкале со оружје грците, ама го кркале стапот од Филип и Александар.
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
porano pred samo nekoi 2500 godini
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site se hrabri .... pomalku ili povekje ... osobeno koga zad niv stoi nekoja pogolema sila ili sojuz .... ama ne kako nekoj koj nikogas ne e navednuva glavata i koga mu e najtesko .... i koga e sam i napadjan od site .... istorijata e taa koja zboruva za hrabrosta i nepokorot ..... i pravdoljubivosta ..... Изменето од miroslav_g8 - 16.Октомври.2008 во 14:35 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Крив сам само што не умем никоме да клечим" Мирослав РЕСПЕКТ!
|
||
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spored mene najhrabar narod se Srbite,govoram za toa sto znam, sto se slucilo vo moe vreme
1999 koga NATO gi bombardirase, posledna nadez im bese mostot, bratski i slozno se sobraa i go zacuvaa od proektilite, so meta na maicite bravo za srbite |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нашата поговорка вели ( "храбро"), ведната глава сабја не ја сече.??
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Србите навистина се храбри, но во овие луди времиња не е време на храбрите.Лигавите со лигавење се качуваат до врвовите ( како полжавите ).На мое големо жалење-но вистина е.
|
||
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
marsovec - taka e , vo pravo si
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ахам...
...храбростта е голема...за мене е сосема друго показател...на српскиот воjник очите не мош да му ги видиш...
за нас буга,ите---без на,оужание сме им показа.е на с,бендите коj коj е ---- во по да.ечната исто,иjа
во сегашната истото го нап,авиха и х,ватите! Изменето од pagane - 18.Април.2010 во 17:31 |
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ахам...
...храбростта е голема...за мене е сосема друго показател...на српскиот воjник очите не мош да му ги видиш...
за нас буга,ите---без на,оужание сме им показа.е на с,бендите коj коj е ---- во по да.ечната исто,иjа
во сегашната истото го нап,авиха и х,ватите!
Многу големи јунаци пусти хрвати, 800 000 луѓе истепаја за една години, во Руанда не си можат со нив. Изменето од DragancoLeskoec - 18.Април.2010 во 20:34 |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Откај 800000??? И зошо ги напаѓаш хрватите?...Јас како хрват сум навреден...иако не сум националист , или некојси патриот... Голем број од хрватите се бореле во партизанските одреди... Знам само дека непријателството од хрватите било спрема четниците... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa gledajki ja bliskata istorija
hrvatite ne se frlanje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bugarite bea navistina hrabri, ispotepaa kako okupatori desetina iljadi makedonski gragani, za potoa da stanat osloboditeli.Zaedno so Hitler navistina bea mo'ni.Sepak postoe[e i SSSR.
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |