![]() |
|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 703704705706707 850> |
Автор | ||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jas odam aj leka nokkkkkkkkkkkkk na site
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Lugje, se izmaciv da stavam link... koja pesna slusam vo momentov ... Promenet e nacinot na stavanje na hyperlink a? ![]() |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Кај мене исто е. Уствари не знам дали го користиш тој едиторот, јас него го користам од почеток и имам заборавено како беше ставање на линк без него.
|
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Dobro e sega, sfativ kako treba. Sega e polesno od pred toa ![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
а ми ја нема аенџи да ми сплеска едно кафенце на брзинка....
![]() |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Само во Идивиди од Македонските форуми може да се става линк од кој си сакаш сајт.Останатите работат само со Јутуб.На мене ми е екстра така.
![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
...Додека да дојде Анѓелина.....
![]() еве повели едно од мене....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Da, se soglasuvam so tebe deka e taka. Toa e uste podobro . Bravos za IDIVIDI ![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ![]() i miris i vkus... |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
vecer ne pustajte muzika vo kafanata, den na zalost e...
|
||
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
ајде пушти нешто твое умилено
да види целиот форум каков вкус има мај веј за музика
![]() |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Jas vecerva sum ovde samo za KAFE...Pa sega...ke me posluzi li nekoj
![]() ![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
бујрум , плиз
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 703704705706707 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |