![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Па никаде не пишува дека се однесува за жената. Станува збор за новиот партнер ,после колку време врска ќе му пуштиш.........
Според мене се заввиси од карактерите и на двајцата.
Ако им се ска секс ,ќе го направат веднаш.Нема што да чекат и да ’’прават преговори окоу круглата маса’’
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Nema pravilo za toa.
Ako dushati saka i ti veli davaj mu i nemaj gajle............. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
то нема везе...
освен со бракот... |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
kako brojot na Godinata raste
taka vremeto se namaluva toa se vika civilizaciska pridobivka vo 2050 kje mu dade 2 minuti pred da go zapoznae |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
И сега е така......Прво си легнуваат и потоа сабајле се запознават за да знајат со кого со биле
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
даваат и пред воопшто да се сретнат ....... доколку пред тоа се сретнат на интернет ................
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
emiu rekov pred pred uste pred |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() Eh... zavisi. Ako se pokazes, kje se zapoznaete... |
||
![]() |
||
alankan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
Ако не ми даде веднаш,ништо од врската,нека си најде некој друг за шетанје за рачинја
![]() |
||
![]() |
||
|
napisi go na maica neka si znae, ne poslem da e vcudonevidena ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
alankan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |