|
Што сакаат жените од мажите??? |
Внеси реплика | страница <1 23456 30> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,hmm...toa mislam deka e individualno...
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenite sakaat od mazite da gi slusat koga zboruvaat, mazite da odat so niv na sopinzi, da gi nasmejat, da se zabavni,kulturni da se vistinski kavaleriiii
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaboravi da kazes i deka treba da im odberat dezen na f'stanceto
Zenite od mazite sakaat samo da se osetat sakani i na piedestalot od ljubovta da si bidat do niv... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тоа жените цело време...
зборат дека сакаат некој тип кој ќе биде нежен... ќе ја разбира... ќе ја слуша кога зборува... ќе ја сака... ќе ја устоличува како божица... ама обично е обратно... повеќе трчаат по некој што нема да ја зарезува... ќе гледа по други жени... да не речам ...к*рвариште... а они уствари сакаат да се чувствуваат... во стил... види го... има избор на жени колку сака.. ама е со мене... јас вредам... повеќе од другите... Изменето од којсумјас - 17.Април.2010 во 12:00 |
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celosno vnimanie
malce baram neli
|
|
Highlander969
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100% se soglasuvam Glen! Mudro i tocno kazano! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да е паметен пред све,задолжително да има смисол за хумор,нека изгледа малку препотентно,да не остава впечаток дека се врти по секоја сукњица,да посветува внимание ,да знае да изненади со некои ситни симпатични гестови и на крајот да овозможи само удобен живот,без гламур и луксузи.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обично коа има некоја бара на улица идам по издигнатата ивица, ама се случува да шлапнам у водата коа ќе изгубам рамнотежа
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More i da znae da svitka polovina koga minuva so pravosmukalka i da ne se presece so nozot koga secka salata pa da kuka cel den kako pece sokot od patlidzanot illi kolku luti kromidot. |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
храброст и чесност
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na slepiot nemozes da mu dades oci za da progleda ...
Zelbata za bolka sekoj ja ispolnuva na razlicen nacin ... Nekoj svesno a nekoj nesvesno ... Zavisi od kapacitetot koj go ima .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zena saka sex-pari i ljubov ne ja zadovoluvaat, nit pa kariera, nit rabota, nit deca, nit maz...
Gleame da i najgolemi ljubavi propagaat i so pari se i so deca i so svaleri i svalerki i pak i pak... So drugi! |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da ne e mnogu pameten, da bide glup i corav-za da moze zenata da go 'vrti'...
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e napisano, zasto edna zena i ne moze od eden maz da dobie se sto i e potrebno.
poveketo sakaat bezbednost pokriv nad glavata, deca- nivnata egzistencija, ponekoj odmor na leto, nesto skijanje na zima,nova garderoba za sekoja prigoda, nesto nakit, nesto pari za slednata generacija, prevozno srestvo na 4 trkala, moze i nesto so propeler.... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |