|
Желба за болка? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 26> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zelba za bolka sama po sebe ne postoi
no postoi zelba za raboti koi se proprateni so odredena bolka ispravost vo postakpata, taa da bide ostvarena i e neizbeznna bolkata pri toa ocigledno SE SI IMA SVOJA CENA. covek u zivot nema neso zemeno bez da plati eden den za toa bolka radost taga smea gordenje zadovolstvo apatija i melanholija se raboti koi mu pripagjaat na covekot,, robot gi nema za zal? ili za srekja? so mislite???? Изменето од anakin - 16.Април.2010 во 19:44 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogledni uste ednas vo site tie sostojbi na duhot,anakine,i kazi koja nema pandan?
radost=taga sreka=nesreka zadovolstvo=nezadovolstvo apatija=empatija melanholija=nadez bolka=....?????? Najstrasna,najpogubna,najintrigantna i najteska za varenje kako sostojba na duhot.Mozebi izgleda smesna ovaa paralela sto sega ja napraviv,no smetam deka dava prostor za razmisluvanje.Glavniot problem so bolkata kako takva e sposobnosta na nasiot mozok da ja procesira istata,kako ja procesira i ispraka kon dusata. I DA...SE SI IMA SVOJA CENA... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
radost=taga
sreka=nesreka zadovolstvo=nezadovolstvo apatija=empatija melanholija=nadez bolka=....?????? ........kazhva Joshua tree lezet Изменето од bijonse1 - 16.Април.2010 во 22:37 |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zadovolstvooooooo
c c c....opsednata so turcizmi....sega zavrsi seherezad a? Изменето од Joshua_Tree - 16.Април.2010 во 22:39 |
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никс гледати такви и било какви сапујнци
а што?? турцизам велиш?? ем опседната?? јелда?? да ти ги цитирам нааааа нааааааааа твои текстови што опседнатост имаш ти срц????? ем србизми ...ем англизми...... и то наааааа нааааааа цели песни..... а јас едно мало најмалечко минијатурно зборче ,, лезет,,..... со едно зборче бев обележана за опседната со турцизми.... брееееее шо кажваш за толку кратко време.... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKJNI SME deka ne sme roboti
no na nekoj kasno kje mu tekne deka e taka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Klasicni egzemplari na zelba za bolka:
-aplauz bez povraten input -mi vika deka sum glup,a sepak go sledam -kolku loso mi zbori a go sakam -mi kaza vistina vo lice,sepak go pocituvam -kolku loso zbori a e vo pravo -sakam da mu se odmazdam .....itn...itn...itn |
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а којасити уствари....????????? |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Padna na ispitot....kojsumjas
Sudbina...bogovi,bozestva itn,itn,itn...ljak Se sto e nadvor od nasata mok da go procesirame i osoznaeme mu go pripisuvame na sudbinata.... And its a bright sunshine day |
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
биди појасна...
не бегај во спиритуални патешетсвија... |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas samo gi komentiram tvoite postovi,kojsumjas...
POJASNI MI JA SUDBINATA...kako ja percipiras? |
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joshua_Tree...
како нешто од што не можеш да избегаш... едноствано нели... каде е тука желбата за болка... кога нешто ти е судено... не можеш да бираш... нели... |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |