![]() |
|
Што е поиритирачко од лабав ластик на чорап |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Е да бе... а машко? |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
tajodje vika,..mashko !?
![]() e ,ova e stvarno iritirachko! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
не бе брза, така само ти се чини
![]() ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Смејач и плачач-по налог.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
кога под знакот за равенство има знак за споредуване...демек има по равни. |
||
![]() |
||
Talicniot Tom ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
najubava tema sto postoi :)))
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
неможам да си ги најдам чорапите у фиока..
т.е не можам да склопам еден пар. ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
|
ej a lastik na gaka?
|
||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
има и реални машки, не се сите самобендисани ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
кога моите ми викаат:
- _____ не е така! не не разубедувај нас! - ај ќе видиш! им “ПРИЛОЖУВАМ ДОКАЗИ“ ![]() за џабе викале... и не ми викаат ни извини ни ништо.. туку ми викаат:- Друг пат, не ни се издеравај.. Па да земеш да ги исчукаш... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Патрљак...,,,скриен под сомбреро...,,,за да...добие...на волумен
![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
|
дигната професорка (тазе испилена, гуштерица) што се к**чи до немајкаде...
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
дупка на чорапот...=.= горе кај палецот...=.=
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |