|
GOLF IV |
Внеси реплика |
Автор | |
IID
Нов член Регистриран: 15.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Април.2010 во 22:18 |
i taka si kupiv golf 4 sto go kupuvam od 2007 godina
pa i redno bese dago e... e pa dragi moi imam edno sitno problemce po cela internet mreza ne mozes da najdes edno obicno , kratko i jasno uputstvo za upotreba bez filiozofii i 4.000 strani. imam najdeno na argentinski , francuski , italijanski i sto ti znam koj jazik ne ama na makedonski, srpski ili barem na angliski sto bi se reklo pricaj da te razberem-nema . Ako nekoj ima upatstvo neka ne se stedi da mi prati ili barem da mi opise ne za drugo pocna da mi trepka nekoe si esegurio il service po logika javi se na servis preporucite mi deka i kaj koga da se javim i kolu pari zema deckoto krsten kako volkswagen mi stoi deka se razbira od koli pa i neka kaze dve tri dumi za ova |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ти светка сијаличката за сервис, ти препорачувам да појдеш во Порше Македонија, дечките се навистина спремни и ќе ти го решат проблемот. Никогаш неможеш да знаеш што се случува со колата се додека не се дијагностицира.
Инаку во врска со упатството за употреба побарај од некој што има купено голф од мк, конкретно од порше или поранешно Са&Са.... И со среќа да си го возиш Голфчето и да те служи многу километри. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IID на линков има упатства за Голф, ауди и сл. сите се пдф формат. се надевм дека некое е за твоето возило, бидејќи освен дека е Голф4 не си пишал ништо друго.
http://www.pdfoo.com/result-manual-golf-iv-pdf.html На овој форум (http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=34447) има еден куп упатства за голф. Од општи до посебно за секој дел. Читај ги имињата на линковите и ќе завршиш работа. P.S. Се обидов линковите да ги ставам преку Хиперлинк, но не ми успеа. Изменето од Bronhi - 01.Мај.2010 во 15:30 |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |