|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 200> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо убаво ме изнасмеа
ќе запосли 20 000...машаааалаа...па и решение ќе им доделеле
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruj Angjo i ne se smej..oti tavite ke te ucat kako da rabotish..oti ova dosega shto si go rabotela ne se vika taka ...tuku onaka... edno vreme vo Veles vikaa isti k**** u drugom pakovanju
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Velat..sokrile pismo...Edni ne dobile pismo...Boneva tvrdi pratila...i normalno..odma Gruevski kriv...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма какви....кај може да е Грујо крив....се знае, Бранко има смешано прсти тука....
Зар има уште некој што му верува на вмровците дека ја кажуваат вистината....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako jas se prasuvam...spored nekoi mediumu Boneva zakashkala...a ona ne e vlada...ona e vlsat
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, во право си....Грујо нема благе везе што му работат пионите....
Абе никој во оваа власт не смее ни гаќи да смени ако претходно не добие согласност од ФАМИЛИЈАТА.....
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa sega Veljanovski veli ne dobil pismo...Boneva veli pratila. I dvajcata ne menuvaat g**i
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахахах.... откако ќе отпушти 30 000 ... може и да запосли 20 000 партиски потрчковци, мавтачи на знамиња и сл.... а за ск не ми се коментира повеќе.... на кој му се свиѓа нека дојде и нека си живее тука... јас освен итни потреби, во центарот на градот не ни одам повеќе... од проста причина што ми се гади од помислата дека парите наменети за економско стопански потреби, собрани од арачот од народот, ќе ги инвестира во статуи, кипови и кичерајски зданија без функција кои дополнително ќе влечат пари.. Инаку ќе се согласам со тебе.. Вети и остварува... за нивното џепче и нивните пулени.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ви реков дека она е ’’ крива’’. Зашо бе никој не слуша мајки
Груевски ја мести Бонева за хомосексуалците |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
im pravi kapa na svoite puleni !....a, zoshto i da ne...koga neli , vikaat , kapata ja shtitela glavata!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави оваа влада.......мислам во моментов дека храбро чекори ........кон бездна........ Да не чува господ и сите нас да не не закопа во неа.Се дупка до дупка стана земјата - де од криза , де од земјотрес, де од глупост на премиерот......... Има ли крај оваа дупчење?
|
|
Кој бара ќе најде.
|
|
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има лилице, има...
Само толку ке е голема дупката што ни ја копа, та ке го изејт него целиот... Ам ова не било преродба... тие редактор и етимолог имет или не??? (овие од програмата шо ја пишеле на вмро????) Не требало да ја крстет преродба во 100 чекори,.,,, требело да ја крстет телепортација во еден здив... абе турско било ова не било... |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа влада плаќа АДСЛ сметки на неписмени и со тоа ги арчи средствата на граѓаните на РМ.жалосно
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа Влада унапредува кретени од калибарот на Министер за земјоделие во амбасадори......откако претходно ќе му го наполни ќесето на партискиот шеф....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4243444546 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |