|
Колку пријателите ви се навистина пријатели |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijatelot e prijatel do momentot koga se na isto ramnishte-bogat stvo. Cim edniot pretne malku nagore/ili nadolu veke nema prijatelstvo.
Licno, ako prebrojam, a nema, zatoa shto ke se razocaram, neznam dali ke najdam 1 vistinski prijatel- se e biznis, interes. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги има вистински а ги има и оние за кафепиење...ама оние што се вистински се вистински во прав смисол ...тука се секогаш кога ми требаат и обратно...за финансиска моќ не станува збор во правите пријателства...никогаш...
дружбата спрема богатство е празно тепање време со бош муабети...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam edna VISTINSKA PRIJATELKA,koja za 20 god.druzenje niednas ne me izneverila ....se nadevam ni jas neja
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам само мал број пријатели кои ги познавам доволно долго и на кои во потполност можам да се потпрам.Пријателството не го мешам никогаш со другарувањето или пак понзнанствата, тоа не е исто.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade ti e,ubava duso,tvoeto prijatelstvo?
Kade tvoeto drugarstvo? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
moni34
Сениор Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 559 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve vistinski prijatelki,sto bi napravile sve za mene,isto i jas za niv
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна сум ја направила селекцијата на вистински пријатели и од мноштвото издвоив три на кои можам во целост да им верувам и за истите сум подготвена да сторам се што е во моја моќ ,ако им затребам.
Вистинскиот пријател е секогаш тука....и во добро и во зло ...и што е најважно ,не очекува ништо за возврат ! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку се но сепак се наоѓаат кога ми се потребни...
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во денешно време се помалку постојат вистински пријателства за жал не знаеш на кого можеш да му веруваш и оној во кој си имал доверба на крај ќе ти забие нож,затоа сум секогаш претпазлива,така ме научи животов
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam prijateli koi mi se pobliski od brakja, fala mu na Boga za toa. Isto i jas za niv sum brat sekogas za vo dobro i zlo. A imam i polno prijateli za kafe muabet ili za druzenje, no ne mnogu bliski. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo zhivotot choek kje stekne mnogu poznanici, eden grst prijateli i najmnogu 2-3 drugari.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podobro e da imas samo nekolku VISTINSKI prijateli koi te sakaat, otkolku mnogu t.n prijateli koi ne te sakaat i mozat da te vovlecat vo nevolja A mnogu e vazno da znaes da gi procenuvas lugjeto i da znaes koi ti se vistinski prijateli. Изменето од KINGDAVID - 07.Мај.2010 во 17:52 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=KINGDAVID]
Podobro e da imas samo nekolku VISTINSKI prijateli koi te sakaat, otkolku mnogu t.n prijateli koi ne te sakaat i mozat da te vovlecat vo nevolja Ова е и мое мото |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |