|
Што сакаат жените од мажите??? |
Внеси реплика | страница <12345 30> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти изгледа во претходниот живот си бил спонзоруша... или такво нешто... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и цура ипол , и спонзоруша , и домаќинка , и секретарица.. Јеботие све у едно...мора да се лепеле за тебе Apart from that , многу реален исказ ни даде чоекот |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да е ДОБАР човек, да им помага на луѓето,
да е речит, интелигентен, да е дружелубив и да сака да стекнува нови пријателства, да помага во домашните работи да сака деца, книги и музика чат пат да знае да ме изненади да му се важни моите погледи на свет да ме почитува, да се радува со мене и да тагува, да ми биде поддршка во се да знае да разговара за сите недоразбирања да ми биде НАЈДОБАР ПРИЈАТЕЛ.... |
||
МИР со сите
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo princip sakaat toj da bide veter
a tie perduvce |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dooooooooobar seks da ne recham kvalitetno pleskanje
drugoto e obichno ....bla , bla , bla...... a be ne me karaj....si kazhvam mislenje .....eeeeee pa tiiiiiiiiiii p.s. ete te izbrisha..........mozhit i mene Изменето од bijonse1 - 13.Април.2010 во 23:16 |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехе...Utopia here we come |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Различни жени -различни работи сакаат.
Во основа секоја жена сака да е пред се сакана и почитувана а од каков калибар на маж ќе одбере да го добива тоа, зависи од самата жена.
Секоја посакува благосостојба во животот па поголемиот број на жени би се затрчале по некој што умее да прави пари отколку по некој што-не умее.
Жена бара многоогу внимание како емоционално така и сексуално.
Значи сума сумарум жена сака љубов, пари и секс. Овај све значи
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сварно.
Внимание. А не ти да збориш, а он гледа меч Барса-Фиорентина и вика дека било офсајд.. Сите женски мрзат игнорирање... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zenata samo saka da bide zena...ostavi ja da bide svoja
mozda ke bide tvoja |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мажот да НЕ префрла програм да гледа некој добар фудбал кога во тоа време има шешерезад или бандини или ѓумуш или долина сунца или шта ја знам кое друго срање од серии .............
Изменето од МАРШАЛ - 14.Април.2010 во 20:42 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не дека жените не знаат што сакаат од мажите, туку само брзо ги надополнуваат барањата
|
||
Внеси реплика | страница <12345 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |