![]() |
|
Силна жена! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | ||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
секоја жена носи сила во себе..помалку или повеќе...за да ги сложи сите коцки под ред во мозаикот на секојдневието, а при тоа да има време и за себе-мора да е силна...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
sekoja zena e silna..samata po sebe...
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Јас мајка ми ја сметам за силна жена!
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
moni34 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 559 |
|
I jas isto,veruvam poveketo za svoite majki mislat deka se silni zeni
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
море каква силна жена...
на крај... пак ќе биде... кој е одоздола... а кој одозгора... ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
сум Jас!!!!
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
silna e taa koja namerno e slaba pred mazot
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
каде...???? |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
jas na site im izgledam kako sila, a ustvari ic ne sum
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
мене е сосема спротивно----кога ме видиш ке си кажеш---колку е мила , чаробна, нежна...ангел!!!
но...никогаш не заборави---во мала бочица спирт има!!!
|
||
![]() |
||
|
да да... додека не го сретнеш... вистинскиот... |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Не се пронаоѓам на темава....и понекогаш се лутам на мајка ми,што не ми даде барем дел од силата која таа ја има во себе.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
moni34 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 559 |
|
isto reni,ne sum ni pola silna kolku nea
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |