![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 163164165166167 212> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
шо-шопинг ,шо-шопинг како ми стојат овие -профи ,профи
товарен ко магаре со розови ќеси
ајде бе облечи се идеме на кафице у центар шо-шопинг ,шо-шопинг
немој да ме брзаш
![]() товарен ко магаре со розови ќеси
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Zafir i Senka...................so,
,,LJUBIME i GLAVATA GORE,,................ |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
pak....ljubaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Every thing you want...
you got It... Everything you want It... you have It... Беееејбиии... Ју гат Ит! ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Danas sam luda, ne znam sto hocu
Danas sam luda, zelim samocu!... Razdiru me neke cudne stvari, pun je mjesec, zbrka u glavi a sutra cu opet biti ona stara, malo tuzna ali snazna |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Остани со менееее ...
векови да минат ...
покрај нас .....
Остани во менееее....
.......... ......... .............
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
...sta cu ti ja angjeo bez krila......
![]() |
|
![]() |
|
moni34 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 559 |
ljubaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Josipa Lisac - Olujahttp://www.youtube.com/watch?v=Rr8VPJk_D_A&feature=relatedИзменето од orlov - 13.Април.2010 во 16:09 |
|
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Dragan Stojnic - Jedan covek i jedna zenahttp://www.youtube.com/watch?v=xQJXI_MNT9M&feature=related |
|
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Песнава,не е толку добра колку што е заразно тоа.....шо-шопинг П.с....една другарка не ја разбрала песнава ,па си ја пееше...шо-шопраиш шо- шопраиш ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 163164165166167 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |