|
Патики |
Внеси реплика | страница 123 31> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Април.2010 во 15:33 |
Видов дека низ подфорумов Мода и убавина нема тема за ( според мене ) најудобните обувки, а тоа се патиките. Верувам дека секој од вас покрај чевлите и чизмите има барем минимум по два пара патики дома. Обични патики, т.е. за шетање, за трчање, оргинал, фејк, легендарните старки итн итн.
Колку вие носите патики? Дали се чувствувате удобно во нив? Какви патики носите? Кои ви се омилени и сл? И како што е ред ќе почнам прва: Најудобно се чувствувам во патики и ги носам секој ден ( освен за вечерните излегувања нормално ) во школо, за шетање и сл. Не ми е многу важна марката, дали биле адидас или најк, важно ми е да се удобни и да ми прилегаат. Еве вакви патики носам моментално само бели А имам и вакви скроз исти: Незаменливите старки, црни ( фејк се ) купени за 15 евра И најк оргинал што издржаа добри 4 години, и уште држат, ама малку се искинати Вакви: |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам вакви. За роденден ми ги земаа моите. Ги обожавам. Ги носам на нешто поедноставно, на црна облека. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А сакам вакви. Со текстот од "Dump" се ако не се лажам... |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И овакви имам. Ги носам на нешо пошироко, како скејтерки.. |
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам 4 пара патики моментално, Адидасот онакви ко на Тиги ама бели, само ги заменив старите со нови(ист модел), ги носам веќе 10- год. имам едни црни кожни фудбалерски тие ко банани, кога возам само со нив највеќе осет имам, едни жолто-сини така чкарт квалитет ама весели ми се и ги носам понекад а верувале или не поседувам Ол Стар патики бели, Старки де кои ги носам веќе 14 год и здрави се ко вчера да ги купив а маста им ја имам вадено. Што ти се вика квалитет богати, платноно ни да чуе, само ѓонот малку е излижан |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мал офтопик...
Глен коклу години имаш? 40, 20, 25, 30? Он топик... и ја иам едни чкарт од Мат Стар. Црни со некои шарки по нив... |
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
истава патика ја купив вторпат пред некое време,едноставно неможам да најдам нешто поудобно а овие патичиња ги имам од 8 одд.поминале многу километри и никако да им откаже некој дел Изменето од sanja-a - 03.Април.2010 во 10:20 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И трчам , и тепам , и кршам нозе со нив...незаменливи се... чиста суровина , перфектни се. Вааки...ноо...тегет златни... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вакви исти имам, топ се.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |