![]() |
|
Медиокритети |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | ||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I toa e mnogu za vrstata na luge koi sekogas gi poistuvetuvam so nekoj guster...imaat ligava i grozna koza,dolg jazik i sposobnost za kamuflaza.
![]() |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Pocna da delis komplimenti Josh ... kameleonot znae da prepoznae i prevzeme ubavi boi ....
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
Dzunglata e polna so insekti i razni vlekaci....ima i po nekoj predator
![]() |
||
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Ахам, така. Има уште многу работи кои никогаш нема да ги дознаеш. Патем, добро е што барем собра храброст за прв пат, па да кажеш со каква врста на луѓе ме поистоветуваш. |
||
![]() |
||
|
Mojot komentar ne bese namenet za tebe tuku vo nasoka na moite razmisluvanja.Te molam ne mi kaci zakacki koi posle sam nemozes da gi kontroliras.
Ti blagodaram Joshua_Tree |
||
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Не знам зошто и воопшто се обидувам да дискутирам со тебе, кога и однапред знам дека е залудно и дека ништо нема да постигнам. Јас не ти лепам закачки, освен ти самиот не си ги залепиш. Ако случајно си во заблуда и нешто не ти е јасно, што имаш напишано како одговор на моите прашања, бујрум да си прочиташ уште еднаш. И види размисли дали ти лепам нешто. ![]()
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |