IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Медиокритети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Медиокритети

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2010 во 16:22
I toa e mnogu za vrstata na luge koi sekogas gi poistuvetuvam so nekoj guster...imaat ligava i grozna koza,dolg jazik i sposobnost za kamuflaza.голема%20насмевка
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2010 во 16:25
Pocna da delis komplimenti Josh ... kameleonot znae da prepoznae i prevzeme ubavi boi .... голема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2010 во 16:27
Dzunglata e polna so insekti i razni vlekaci....ima i po nekoj predatorголема%20насмевка
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2010 во 17:38
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

I toa e mnogu za vrstata na luge koi sekogas gi poistuvetuvam so nekoj guster...imaat ligava i grozna koza,dolg jazik i sposobnost za kamuflaza.голема%20насмевка

Ахам, така.

Има уште многу работи кои никогаш нема да ги дознаеш.

Патем, добро е што барем собра храброст  за прв пат, па да кажеш со каква врста на луѓе ме поистоветуваш.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2010 во 17:47
Mojot komentar ne bese namenet za tebe tuku vo nasoka na moite razmisluvanja.Te molam ne mi kaci zakacki koi posle sam nemozes da gi kontroliras.

Ti blagodaram
Joshua_Tree
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2010 во 17:54
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Mojot komentar ne bese namenet za tebe tuku vo nasoka na moite razmisluvanja.Te molam ne mi kaci zakacki koi posle sam nemozes da gi kontroliras.

Ti blagodaram
Joshua_Tree

Не знам зошто и воопшто се обидувам да дискутирам со тебе, кога и однапред знам дека е залудно и дека ништо нема да постигнам.

Јас не ти лепам закачки, освен ти самиот не си ги залепиш.

Ако случајно си во заблуда и нешто не ти е јасно, што имаш напишано како одговор на моите прашања, бујрум да си прочиташ уште еднаш. И види размисли дали ти лепам нешто.среќа

Цитирај
Anarchy:Дај бе кажете ми што е медиокритет. плачење

Joshua_Tree:Imaat anglicanite mnogu ubav izraz..."flatliners"...ili od po patot na zivotot po ramna crta...toa ti e sredina....a mediokritetot si ja naogja svojata idealna podloga tamu....bez custva,bez emocii,bez svoe jas...

Anarchy:Тоцку? рамнодушност

Joshua_Tree:I toa e mnogu za vrstata na luge koi sekogas gi poistuvetuvam so nekoj guster...imaat ligava i grozna koza,dolg jazik i sposobnost za kamuflaza.голема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.