![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 131> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па не баш сите фабрики ...ама...нешто функционира
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() Еве и од мене лично сликана една знаменитост во Прилеп, при една моја посета таму ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Кај го најдовте да го пуштите лавот така намочан... овај де... така пожолтен...
Абе Анџелина, си слушнала дека народов се топори да гради црква на местото од џамијата во Прилеп што ја запалија 2001??? Мене некако ко да не ми држи место такво нешто... |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Сликата со лавот ја направив јас во Октомври минатата година кога бев во Прилеп и беше таков каков што е, пожолтен, јас не сум виновна за тоа
![]() ![]() П.С. Патем, ако го фарбате лавот дај поправете ја плочката и цефката, човек може да се сопне на тоа ![]() ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
![]() ![]() |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ќе да е само шпекулација целиот муабет, не ми се верува да се оди до толку "далеку" ![]() Позич до сит прилепчани ![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
vo prilep majmun ne igra
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 09.Април.2010 во 16:58 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 09.Април.2010 во 17:04 |
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од bijonse1 - 09.Април.2010 во 17:06 |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ако не игра мајмун , ништо не игра ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
евоооооооооо ги
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
go obozavam ovoj grad.....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |