|
Дали свирите некој инструмент? |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | ||||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Во Скопје досега немам видено Пан Фрула . Мојата ја купив во Пореч,Хрватска на концерт на квартет од племето Инки од Чиле , и ја купив 100 куни што во денари изнесува 700/800 денари... Но не сум задоволен со квалитетот како инструмент изработен од дрво... Знам дека Инките шо свиреа имаа 4 пати поголеми Фрули... |
||||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
imam jas cel zivot edna zelba se vika zelbata OVATION |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Епа сега...ако сака најефтино толку и е, а сега за квалитетот не гарантирам |
||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
iskreno mislam deka za 1500 nema nikakvo drvo
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Од 1500 денари?
|
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас имам Овејшн...од 2300 денари...Баш какви што Литиум препорачува ...Од Кинеската Музичка Продавница во Скопје... Ццц...Срамота гитари еј... А оригиналите...е тие се Дивинација!!!... Тие Вредат... |
||||
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Свирам на синтисајзер од кога знам за себе, самоуко и по слух, но велат...не звучело лошо.
|
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
OVATION za 2300 denari
|
||||
|
||||
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Epa nemoj da sviras!
|
||||
Go4eto
Нов член Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Srceto mi igra koga slusnam zvuk od elektricna gitara ^_^
Tokmu zatoa i sviram na elektricna gitarata Samouk sum, pa ako ima nekoj isto samouk moze da mi pise slobodno... BTW - preferiram solo |
||||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ја ќе купам електрична гитара за 1-2 месеца...ако имаш нешто за шиткање , пиши. Иначе , смени малце на акустична , ќе ти се развие техниката за на електрична |
||||
||||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kakvi custva takov instrument pa posto mozam da otsviram po nesto skoro na site instrumenti toa znaci deka sum promenliva licnost.
|
||||
Go4eto
Нов член Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Originally posted by dejanpp
kakvi custva takov instrument pa posto mozam da otsviram po nesto skoro na site instrumenti toa znaci deka sum promenliva licnost. Dobro e, toa znaci deka bez razlika na koj instrument da se posvetis, mozes da uspees i da postignes nesto poseriozno... |
||||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
опа , мултиинструменталист... кои инструменти ги свириш , и кои ги поседуваш??? |
||||
||||
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |