|
Шкорпија |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
makedonkaaa
Нов член Регистриран: 23.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Април.2010 во 21:46 |
dali lugeto rodeni pod znak skorpija navistina se losi loge ili se toa samo tarcevi....sto mislite?
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам неколку блиски луѓе во моето опкружување со овој знак и за чудо сите толку многу се разликуваат меѓусебно.
Тие се емотивни личности ,но тешко им оди покажувањето на емоции,па затоа оставаат впечаток на рамнодушни иако понекогаш знаат да бидат и себични поставувајќи се себе си пред другите.
Пребирливи се некако во изборот на друштвото,но кога ќе се врзат за некого тоа е за навек.
Понекогаш острината на нивните зборови знае толку многу да погоди во нерв,па затоа добиле епитет Отровни.
Јас вака ги доживувам Шкорпиите.....
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум Шкорпија... Иако сум динамична личност пред се - мултитемперамент , 90% од ова е точно. |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
makedonkaaa
Нов член Регистриран: 23.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Renatax......falaa :)
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауууу...зарем добро сум ги оценила шкорпиите?
Сега фала на тебе Македонка
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум Шкорпија и многу сум лошаааа
Што знам, Шкорпија сум, ама познавам и многу други шкорпии што не се толку лоши, себични или што знам какви поинаку. Не` опишуваат како доста мрачни, таинствени ( што е бар за мене точно ) и многу љубоморни ( делумно во право ) А да, знаете дека ние Шкорпиите сме најсексипилни од сите други хороскопски знаци? Е па и да не знаевте - сега знаете Изменето од Lithium - 08.Април.2010 во 22:48 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мистични да.....понекогаш не знаеш што мислат,затоа што не манифестираат никаков знак на лицето и не секогаш се расположени за мубает,а љубоморни би го заменила со посесивни кон личностите што им значат,од онај друг вид на љубомора кај нив нема ни трага.
А за сексипилот ...како можев да го изоставам,кога тој на нив им е заштитен знак
|
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ја сум подзнак шкорпија...
Другарка ми е шкорпија во хороскоп... Брзо се лути, сварно е пребирлива, ја интересираат духови и остали ствари... Малку е променлива... А некад знае да биде права душа. И некад сварно делува ладно... У главном такви се некако... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зависи од личноста еве јас сум скорпија и баш сум душичка и уште 100 пати да се родам пак би сакал да сум скорпија
Изменето од FeaR - 08.Април.2010 во 23:33 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инаетливи,си стојат на своето, ладни
Сакаат да се пред другите,да се докажат би рекла опасни се,и во никој случај не се наивни Оние што ги познавам,забавно ми е со нив,ама само кога муабетот е зезање,за дружење за посериозно не....... |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хмм...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali lugeto rodeni pod znak skorpija navistina se losi loge ili se toa samo tarcevi....sto mislite?
не ма ,тоа се само трачеви
имам една мала шкорпија дома...тифка е,мирна,послушна,ама си има детето свое јас...што ќе науми тоа и ќе си направи...
треба само да се внимава на тонот со кој им се обраќате за да немате последици
се што ќе побарам ќе направи...ама ако го повишам тонот...ееее тогаш ќе ме боли главата...тогаш не вредат никакви убедувања,разубедувања,молења...ништо...
ама затоа се страшно харизматични,убави,мили...
кога е во прашање шкорпијата,се што треба е да се држите до „упатството за употреба“ Изменето од Andjelina - 09.Април.2010 во 07:56 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се уште не сфаќам каква врска има хороскопскиот знак со личноста т.е. како функционира хороскопот...=/
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Родените под тој знак луѓе со со силен карактер и многу тежко слушат туѓо мислене...........
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |