![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 279280281282283 566> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
денес ми дојде неубаво на душата кога го видов голфот по кој ми испаѓаат очите пола влезен под камион
![]() денес... на глава ми се качија овие моиве... се ми се чини дека ќе се испокарам до бескрај со нив ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес го видов Џо!
Знам, знам, знам дека беше он! ![]() 99,9% сум сигурна. Вива ла Јахја Кемал (или така нешо)...! ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
denes....
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
денес...се спремам за долго патуване..
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Денес....глупаво ми почна денов
не очекував баш таа личност да ме разбуди |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
упрпав многу луѓе на форумов...
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Denes...me vrati,mnogu nazad....
Mislev nema povekje...ama .. Изменето од Valerija - 08.Април.2010 во 22:30 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Денес одморив..а од утре во акција
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес... денес...
Уф кој ден. Ми кажува ликовно ќе пратела мој цртеж на натпревар и тоа на меѓународен натпревар, а ја целата... ваква =====> ![]() |
|
|
![]() |
|
alankan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Denes ja izneveriv devojkata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
( сирота таа )
![]() ![]() денес останав дома, а и утре исто изгледа, состојбата (не) се подобрува... ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
се изнашетав, го измалтретирав точакот, се одморив, си дремнав слатко...
![]() |
|
![]() |
|
Денес...
Ништо. Нема да искачам... Нешо не ми е добро... Температура и остало... |
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
...дисекција на жаба...среќа брзо ми помина тоа гнасно чувство,па сработив до крај
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 279280281282283 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |