|
Дефиниција за ДОБАР ЧОВЕК |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | ||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да знае Кој е.
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e glupost be, glupavo e shto nemam vreme da ti objasnam na shto mislev.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj prosvetli me
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
те просветлувам...............биди добар за себе и за сите....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tooooooooooooo bio dobar covek ne povreduva nikogo a najmalku sam sebe |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da bides dobar covek znaci da go primenuvas Zlatnoto Pravilo : Се она што сакате да ви прават луѓето, правете им го и вие; Ednostavno, neli ? |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А дали ако те удрат по едниот образ - а ти им го свртиш и другиот и ако ти го побараат палтото, а ти им ја дадеш и кошулата те прави добар човек |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zadni nameri |
||
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Citiras zborovi na ISUS .DA, toa ne samo sto te pravi epten dobar covek tuku SVETEC. Jas ne sum svetec, no se obiduvam da se pridrzuvam na Zlatnoto Pravilo. |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете тоа сакав да го прочитам
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Inaku, ima objasnuvanje za vrtenjeto na obrazot i za kosulata, no ovde e podforum Filozofija i Psihologija. P.S. Ako sakas, ke go napisam objasnuvanjeto vo podforumot Veroispoved , samo za tebe |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да е добар човек (за мене) доволно е да не повредува никого свесно, да не нанесува намерно штета, да не злоупотребува со предумисла луѓе и нивни емоции, да не блика злоба од него и неговите постапки...
Секое направено добро дело е само плус... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......i ....da ne se olesnuva po....forumi! ( osobeno ovoj!)
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |