|
Online Книги? |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://tracker-mk.org/login.php?returnto=%2Fbrowse.php%3Fc21%3D1%26page%3D18
pobarajte ovde ima tornti od makedonski knigi |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://preminportal.com.mk/content/blogcategory/59/94/
Тука ке најдете христијанска теолошка литература на македонски јазик |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
ivNikol
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 01.Март.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сајтот во мојот потпис имаш некоја скромна колекција на е-книги, но базата ја надополнуваат често, види може ќе најдеш нешто што те интересира
|
|
Најдобриот сајт за сите љубители на книгите во Македонија - www.sakamknigi.mk
|
|
Searcher
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не е малку доцна, еве еден сајт од огромен грој Е-книги, ама ако не ви смета, на српско-хрватски.
Исто, може да барате и на вториот сајт. Мислам дека тука има на македонски. www.baneprevoz.com www.blesok.com.mk |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не припаѓам баш на форумов.
Не сум некој читател , ни пак воочувач на фини ликовни уметности(освен кога сум пијан) . Но оваа кратка книга ми остави голем впечаток , А и цртежите кои се нацртани од писателот , ми останаа во сивата маса на мозокот , особено заради едноставноста , но и сликовитоста. . . Вие категоризирајте ја книгата , како и сликите . . . Јас само ќе ве запознаам... Meet Бед Iнглиш... http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=8AC668564BA6EA4AAEB42A7B426847A3 На Он Нет е книгата , напишана е од некој македонски режисер во Л.А....Подоле на страницата е линк кој ве води до ПДФ верзија на книгата... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
knigata e od darko mitrevski koj momentalno prestojuva tamu
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде...
Тие што читкаат почесто... Нека остават некој review... Се разбира и за цртежите =))) |
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џо тенкс фор д Бед Инглиш...добро ќе ми дојде ...ионака немав интересно четиво вечерва...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мило ми е |
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала за страната Кали,ја знаев но ја имав избришано од фаворитс
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак ќе се навратам на http://www.baneprevoz.com/bane/bok/index.php
Оваа страна е многу богата со разни видови на книги.
Се изненадив кога нечекав неколку многу ретки изданија на Историска литература за Втора Светска Војна.
Исто така има и огромен број на романи и книги за мистерии,меѓу кои би го споменал и Ахмед Босниќ.
Се на се ептен корисна за љубителите на книги,плус тоа не сум начекал до сега да не е книгата на Српско-Хрватски превод,многу разбирлив за нас.
Сите книги се зипувани при данлоуд и треба да се одзипуваат после данлодирањето да си знаете,а форматот на сите е PDF,и скоро сите книги се скенирани од оригиналните изданија.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури сега случајно видов дека линкот што го имав ставено.......сум го згрешила
ете го пак...правилниот... тука |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Koj ja nema procitano Игор Џамбазов - Прирачник за анти анти алкохоличари...Epa bujrum...Samo pobrzo dodeka ne videle nasive copyright zastitnici ...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |