IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОСОНГ 2010
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОСОНГ 2010

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
Автор
Порака Обратен редослед
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 00:04
кутрото ко прваче чека некој да му шепне

whatttt?????
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2010 во 00:03
има евровизија
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2010 во 23:54
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 17:38
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Воопшто не ми се допаѓа она што Бреговиќ го работи последниве години, од рокер стана турбо фолкер...

Но...но..на Милан и тоа како му лежи песната, како скроена за него (он е сепак Гранд-овец) а башка е дете мило-сонце огреано, очињата му се смеат.

За Миланда

За Ѓоконе

Брега не прави турбофолк туку џипси-џез-фузија..или етно-џез...
Нема веќе енергија за рок...среќа
А и добри му се песните...но , никако не се турбофолк...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2010 во 00:25
Браво за Марија Магдалена, навистина се сто напиша си во право.Малиот е не само професионалец но и одличен дечко.
Има шанси, а и не е наместено како нашиот.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2010 во 16:40
Милан Станковиќ е во Скопје, пред еден час даваа интервју во живо а потоа снимка за емисијата за Србите на МТВ2.
Се изненадив колку е елоквентен и колку убаво се изразуваше.

Ма тоа една фаца мила, милина, му се смеат очичките. Тоа е дете што би рекле старите со мила ѕвезда.

И незнам дали ја слушнавте “Балкањеро“ на шпански, многу интересно звучи.

http://www.youtube.com/watch?v=tbvKWvQo9MM&feature=related

И уште кажаа дека Ѓоко Таневски ќе патува со поголем дел од семејството (а Милан рече дека не би сакал со своите зашто нема да може да им се посвети, тоа е професионалче.) Нашиов ќе оди на прошетка, зашто да не ги понесе домашните )
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2010 во 23:08
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Туфбофолк.

србите пак ќе бидатѕ подобри од нас со таква турбо фолк пејач :D
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2010 во 19:44
Туфбофолк.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
ZOTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 627
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2010 во 10:48
вровизискиот спот на Таневски бил антигрчка пропаганда, тврдат грчки медиуми

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=59162
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2010 во 20:36
Воопшто не ми се допаѓа она што Бреговиќ го работи последниве години, од рокер стана турбо фолкер...

Но...но..на Милан и тоа како му лежи песната, како скроена за него (он е сепак Гранд-овец) а башка е дете мило-сонце огреано, очињата му се смеат.

За Миланда

За Ѓоконе
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2010 во 17:12
Originally posted by Audiofil Audiofil напиша:

Izgleda deka srbite ne se zadovolija sto samo balkanot go zarazija so turbofolk pa sega so pomos na nivniot pretstavnik sakaat cela Evropa da ja zarazat.Nenasitni grandovci.Se prasuvam samo koja godina Evrovizija ke bide prekrstena vo Turbofolkvizija:

Вау! смеење
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Audiofil Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Мај.2006
Поени: 374
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Audiofil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2010 во 01:55
Najmnogu me razocaraa Goran Bregovic i Zdravko Colic koi od vrvni muzicari se spustija tolku nisko vo posledno vreme za da ja zadovolat najnepismenata masa dopirajki go dnoto vo muzickite vodi.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2010 во 01:39
Одвратно не
Кон врв
Audiofil Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Мај.2006
Поени: 374
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Audiofil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2010 во 01:35
Izgleda deka srbite ne se zadovolija sto samo balkanot go zarazija so turbofolk pa sega so pomos na nivniot pretstavnik sakaat cela Evropa da ja zarazat.Nenasitni grandovci.Se prasuvam samo koja godina Evrovizija ke bide prekrstena vo Turbofolkvizija:
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.