|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кутрото ко прваче чека некој да му шепне
whatttt????? |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има евровизија
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брега не прави турбофолк туку џипси-џез-фузија..или етно-џез... Нема веќе енергија за рок... А и добри му се песните...но , никако не се турбофолк... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за Марија Магдалена, навистина се сто напиша си во право.Малиот е не само професионалец но и одличен дечко.
Има шанси, а и не е наместено како нашиот. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милан Станковиќ е во Скопје, пред еден час даваа интервју во живо а потоа снимка за емисијата за Србите на МТВ2.
Се изненадив колку е елоквентен и колку убаво се изразуваше. Ма тоа една фаца мила, милина, му се смеат очичките. Тоа е дете што би рекле старите со мила ѕвезда. И незнам дали ја слушнавте “Балкањеро“ на шпански, многу интересно звучи. http://www.youtube.com/watch?v=tbvKWvQo9MM&feature=related И уште кажаа дека Ѓоко Таневски ќе патува со поголем дел од семејството (а Милан рече дека не би сакал со своите зашто нема да може да им се посвети, тоа е професионалче.) Нашиов ќе оди на прошетка, зашто да не ги понесе домашните ) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
србите пак ќе бидатѕ подобри од нас со таква турбо фолк пејач :D |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Туфбофолк.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вровизискиот спот на Таневски бил антигрчка пропаганда, тврдат грчки медиуми
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=59162 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не ми се допаѓа она што Бреговиќ го работи последниве години, од рокер стана турбо фолкер...
Но...но..на Милан и тоа како му лежи песната, како скроена за него (он е сепак Гранд-овец) а башка е дете мило-сонце огреано, очињата му се смеат. За Милан За Ѓоко |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вау! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmnogu me razocaraa Goran Bregovic i Zdravko Colic koi od vrvni muzicari se spustija tolku nisko vo posledno vreme za da ja zadovolat najnepismenata masa dopirajki go dnoto vo muzickite vodi.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одвратно
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda deka srbite ne se zadovolija sto samo balkanot go zarazija so turbofolk pa sega so pomos na nivniot pretstavnik sakaat cela Evropa da ja zarazat.Nenasitni grandovci.Se prasuvam samo koja godina Evrovizija ke bide prekrstena vo Turbofolkvizija:
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |