![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 50> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Развали Цецо!
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Мислам прилично често
![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Со сите женски атрибути... ама не природни.
Мислам... let's face It! Има силикони на цицките, устата... Гзот и е дигнат... нормално. Вежба. Како и да е... премногу вештачка. |
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
цеца ми влева доза на досада секојпат кога ќе ја видам или слушнам, не знам што сите по нејзе се потпалиле...
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Tor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Stom opnala silikoni vo gradi i na usni-bezi bre!
Nikad ne mi se dopagala, nikad. Da me moli da je volim jas bi mu rekol MAAAARSH! |
|
![]() |
|
Go4eto ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Uspesna zena, odlicna vo ona sto go raboti, dobra kariera, slava, elegancija, vistinska dama.
Vo vrska so silikonite...tocno e deka ima silikoni no fakt e deka toa ja zgolemi zainteresiranosta na maskiot pol za nea, "za nejzinite pesni"...mnogumina ja gledaat,a ne ja slusaat. Kako i da e...od mene ![]() |
|
![]() |
|
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Што не прашате што мислам за Симон Трпчевски, Павароти,Битлси ...Трла баба лан.Колку повеќе се остава на страна врвното толку повеќе кич.
|
|
![]() |
|
Мене никад не ми била секси.
Ма да сум женско, можам да кажам... ![]() Богами не е секој обдарен со сексапил.. Природен сексапил. |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |