IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - После расправија секс
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

После расправија секс

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
Автор
Порака
Tiger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 234
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 13:42
moree i koga i dvajcata znaeme deka treba da se karame...nie uste pred karanjeto ke se...pa posle sleduva raspravijata
Кон врв
mikeg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2008
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 13:46
NE e potrebno sex posle raspravija jas licno toa ne go opravduvam
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 20:40
Секс после жолт картон ( или и црвен:))
Што го прави толку посебен?
Дали карањето предизвикува страв од загубата на партнерот, или вербалните искри ги разгоруваат и телесните?

Практикувате смирување и во кревет- или не ви значи нешто особено, го прескокнувате?

Изменето од Kali - 05.Април.2010 во 20:41
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 20:51
убава тема, Кали!

дури и во повеке социална и битова...смеење

по мене ----просто се покачува адреналинот...
мораш да го снизиш некако...
борбата минува на друго нивоа...голема%20насмевкатрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 20:55

Седум причини зашто мејкап сексот е толку добар- за жените

1. Тоа е како да имате секс за првпат.
2.Можете повторно да се мазите...караниците ве прават ранливи-што води кон јак оргазам.
3. Ужасно е секси, кога молитрепкање
4. Станувате тигрица во креветот- а тој го обожава тоа!
5. Адреналинот во телого ја предизвикува истата реакција во мозокот како сексуалната желба.
6. Здрава компетиција-одличен секс
7. После сексот, тој ќе заборави на караницата ( жените обично ја држат лутината подолго)....што е одлично ако сте Вие виновнинамигнување

http://www.savvymiss.com/love-advice/sex-advice/sex-sex-sex-archive/article/seven-reasons-why-makeup-sex-rocks-564.html

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 21:43
По караница следи секс, а по сексот?

По секоја караница помеѓу партнерите најчесто следи секс кој целата ситуација ја прави многу поприфатлива. Но што следи по сексот? Кога некој треба да ја признае вината, тоа најчесто го прават жените, а за тоа постои и научен доказ....губитник

По караницата најчесто се извинуваат жените. Спротивно на нив мажите освен што не се извинуваат туку и се убедени дека вината е во партнерката.....
Најотворени и најподготвени на компромиси се жените на помлада возраст......додека младите мажи на возраст од 25 до 33 години се најнеподготвени да ја признаат сопствената вина и грешки........не%20знамГлавната причина за ова однесување може да се најде во воспитанието за време на кое од девојките се бара многу повеќе да ги изразуваат своите емоции, отколку што тоа се бара од машките деца.

Ногубитник оние мажи кои се подготвени да ја погазат својата гордост и да се извинат имаат многу поквалитетен љубовен живот, позадоволна партнерка, пострасен и почест секс, а со самото тоа и тие се поисполнети......
Затоа, кога следниот пат ќе згрешите, признајте - тоа го прават вистинските мажи..........губитник
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 22:32
Bjons , ova e tvoe mislenje ili e kopirano od nekade ?
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 22:52
zsh?? pak ke me karash???тага
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2010 во 23:34
Gluposti , koj faktor sum jas da karam nekogo....
Samo sakam da znam koj e avtorot oti so nego sakam da debatiram okolu tekstot .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Gjoroski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 529
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gjoroski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2010 во 16:14
Обично, а има и кампања за тоа, маж, жена не удира. Па после расправија единствен начин да ја исплескаш, а да не ти се смета за ќотек, е секс
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2010 во 16:47
Originally posted by Gjoroski Gjoroski напиша:

Обично, а има и кампања за тоа, маж, жена не удира. Па после расправија единствен начин да ја исплескаш, а да не ти се смета за ќотек, е секс

hahhahhahahaплазење
prifatliva seksualna zloupotreba/kaznuvanje
ova e dobro, duri i mi se dopagjaголема%20насмевка 
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2010 во 18:04
Originally posted by Gjoroski Gjoroski напиша:

де бре и ти ......... тука зборуваме за тепање а не претепување .......... плазење
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2010 во 23:20
Make up seks ..... uste edna bitka vo koja jas ke uzivam ... голема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2010 во 18:25
jes
priznavam
posle karanica e dobar filing
neznam zosto bash
ama e dobar голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.