|
Ве навредува ли вистината? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 30> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me navreduva.....naprotiv me tera da se samoanaliziram,na krajot na kraishtata nikoj ne e sovrshen i ubavo e nekoj na kogo mu veruvash da ti ukaze na nekoi raboti .....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e taka!...ubavo im kaza!...samo...koj da te slushne?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не, категорички не.
ја сакам по секоја цена |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e bash drago koga ke mi plesnat u faca, ama sepk toa mi e patokaz shto da ne pravam i kako da ne se odnesuvam. Dodusha nogu pati i samata si znam deka zabeguvam ama se praam na Tosho. E koga ke mi ukaze nekoj, pocnuvam da brojam do 10
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не баш.
Уствари, зависи како е кажана.. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме навредува...секој што ќе му ја кажам вистината в лице.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne me navreduva voopshto.Kolku i da e teshka i navredliva vistinata podobra e od sekoja laga.
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......
Изменето од laki_bu - 09.Април.2010 во 23:29 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshto emotivno se vrzuvame za vistinata?
Navredliva i bolna e i nevistinata, ako sakame taka da ja dozhiveeme. Narodot veli "vistinata boli", no toa vsushnost znachi "egoto ti e povredeno". Vistinata ne mozhe da navreduva i boli, Egoto mozhe da bide pogodeno i toa e onoa sto so takvata reakcija se bori da ne ja doznaeme i da ne ja prifatime vistinata. Otfrli go Egoto i vistinata poveke nama da boli... togash taa ke ne prosvetli i ke ne napravi srekjni. Duri togash ke pochneme da tragame po nea. Изменето од Messenger - 07.Април.2010 во 05:21 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kamo srekja site da mi ja kazuvaat vistinata vo lice. Ne samo sto ne me navreduva, tuku vistinska blagodat e da ja znaes vistinata. Kupuvam vistina i ne prodavam! |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne me navreduva vistinata,sosem sprotivno me tera da se preispitam i analiziram sebe si.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |