|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 666667668669670 850> |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....
Изменето од laki_bu - 09.Април.2010 во 23:26 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taman na vreme
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве од мене за сите форумџии онлајн...
Бидејќи денес испушив цела една цигара. And I'm not proud of It! Дајте некое турско пред спиење... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deckii a za pienje nesto taka pojako....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП...
Noshen dahom sna doleteo je crni golub na moj dlan. Zashto, k'o da zna, al' to sam jutro dochekao umoran. K'o da sam i ja leteo s njim, krilima te kim, olovnim, i video svet sakriven iza zlatnih oblaka. Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin. Ne dozvoli tad da naprave od toga tuzhni trechi chin. Nek' mi ne drzhe govore, nek' drugom pletu lovore, ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu. O, zagrli me sad, jako, najbolje shto zna i nemoj crnoj ptici da me dash. O ne, ne brini, prochi che za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen. U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam shta mu je, Shto luduje, od sreche tugu tka moja prosta dusha slovenska. Uplashi me sjaj, milion sveæa kad se nebom popali. Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali? Zashto se sve to deshava, da chovek ishta reshava il' smo samo tu zbog ravnote e medzu zvezdama? O, zagrli me sad, jako, najbolje to znash i nemoj crnoj ptici da me dash. Ma ne, ne brini, prochi che za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen. U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam shta mu je, Shto luduje, od sreche tugu tka moja prosta dusha slovenska. |
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(so tenko glasce): sokce...
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......
|
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaa ami za mene cashka ili od edna ke pieme
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 666667668669670 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |