|
Членство во ФСМ (пуштена web страната) |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
StefanDMS
Група Регистриран: 10.Март.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се сложувам со Вас, во секој поглед. Имено, од ФСМ изгледа заборавиле дека ИМАМЕ ИНТЕРНЕТ- Боже мој! (што би рекле Русите ), зарем заборавија колку туториали има на World Wide Web? Го погледнав календарот и што да видам -2010-то лето господово, а во ФСМ исгледа е уште 1980-та. Барем да кажеа ШТО нудат, или пак ШТО ќе добијам јас или било кој, како член на ФСМ. А како што гледам, нема одговор ни од корисникот што ја отвори темава, така да заборавете. Ќе почекаме некои подобри времиња во ФСМ, и во РМ, а во меѓувреме ќе учиме од форумов и од чичко Google. ПОЗДРАВ |
|||
З Е Н И Т 12 СД
|
|||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Milo mi e shjto se razvi kreativna diskusija okolu prashanjeto shto go postavi GEMINI.
Od onoa shto mozham da dodadam od moja strana, so zachlenuvanje vo kanadskiot ekvivalent na FSM se dobiva gratis pretplata na fotografski magazin, priod na web sajtot na organizacijata, popusti na objavuvanje reklami i informacii vo ovie glasila, popusti pri kupuvanje fotografska oprema, kako i besplatni ili delumno plateni seminari. |
|||
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zoran K : ubava paralela , mislam deka se kazhuva istata...!
Pozdrav |
|||
There is more in life than books you know, but not much more!
|
|||
GEMINI
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"NE UMRI MAGARE KRAJ ZELENA TRAVA"
Zoki za da mu zames na nekoj pari, trebe da mu ponudis nesto. Za da mu ponudis trebe da ibvestiras bilo mterijalno, bilo umstveno, da vlozis soodveten trud... da napravis proizvod namenet za pazarot, (stoka), da go izneses na tezga i komu mu se bendisuva da go plati. Sekoj neka odluci dali ke nastapuva kako samostoen izlagac ili ke izlaga preku nekoja organizacija narecena Foto Klub. |
|||
http://www.youtube.com Chesma Sharena
|
|||
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Корисникот не паѓа на твое ниско ниво |
|||
StefanDMS
Група Регистриран: 10.Март.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Незнам колку си во право со ова, сите што одговорија на темава дадоа негативна критика... И мислам дека сите поставивме прашање ШТО добиваме со ова членство во таканаречениот ФСМ- и не добивме одговор. Ќе го заборавам ова погоре, со надеж дека нема да навредуваш некого повеќе. Поздрав |
|||
З Е Н И Т 12 СД
|
|||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Auuuu... Vidi ti NIVO!!!! Abe aj..... Ni davas da vidime kako treba da napiseme edna uplatnica kako na nepismeni, a ne kazuvas zosto se uplakjaat. Ti mislis deka nafta pieme ili vesla cicame. Nemam komentar.... VREME E ZA NOV FOTO SOJUZ!!! DEMOKRATIJA!!! Изменето од Tegla - 04.Април.2010 во 19:33 |
|||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|||
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па треба да го прочитате и тој дел во кој што пишува дека дополнителни информации ќе бидат накнадно објавени. Никаде не видов дека денес, утре, задутре или некој точно одреден датум треба да платите. Ама затоа тука сме сите да си кажеме што ни лежи на душа, макар било тоа добро, лошо или се обвинуваат невини луѓе.
А продолжете да си правите разни Фото сојузи и клубови каде што секој сака да си има функција, нели, и да биде "најјачи у маало" a.k.a раздели па владеј. Зборите за обединување, а уствари истото ќе го направите подоцна. А СтефанДМС нема да добиеш одговор од мене како што очекуваш, само дека треба детално да пратиш што се случува и што ес пишува на темава и да се концентрираш повеќе. |
|||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako prvo, ne sakam kostovigor da ja sfati celava diskusija kako neshto upateno konkretno kon nego... za nesrekja, tokmu toj se najde kako lichnost koja go prezentirashe zachlenuvanjeto vo Sojuzot. Smetam deka site chlenovi koi zemaa uchestvo vo diskusijava bi trebale da pokazhat diskriminacija vo sluchajov i da ne go krucifiraat onoj shto samo ja prenesuva informacijata.
Inaku... od edna strana e vo red da se navede oti "dopolnitelni informacii kje bidat naknadno objaveni", no od druga strana toa ne e vo red koga odnapred se bara plakjanje za niv. Bez da dolzham premnogu za kritikuvanje na vakviot nachin na rabota, samo bi dal edna ilustracija - toa e kako nekoj da vi bara odredena suma pari za kupuvanje avtomobil so napomena deka duri otposle kje doznaete kakov avtomobil kje dobiete. |
|||
LaBo
Сениор Регистриран: 30.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Uff, prvo plati pa moze i ce dobies nesto..., pa ne e ova lotarija na RM !!!
Ama neli sojuzite, pa i FSM postojat poradi clenstvoto a ne ce da e obratno!!!
Aj da bideme ozbilni, koja koncentracija, pa ne go obrabotuvame Dostoevski!!! Изменето од LaBo - 05.Април.2010 во 11:33 |
|||
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lugjevo na forumov kje si chekaat FSM da se smiluva da gi udostoi so barem edna informacija. Pa FSM nema kapacitet da napravi eden najobicen informativen website, a da ne zboram ponatamu. I sto znaci toa "eve kako treba da popolnite uplatnica", a potoa PU, PU, NE VAZI. Znaci deka ne treba da se uplakja dodeka ne se dobijat dopolnitelni informacii. Koga? Za 2-3 godini?
Ne e do Funkciite tuku do FUNKCIONALNOSTA!!! I zatoa kje poddrzam paralelno zdruzenie vednas, zatoa sto ova e nefunkcionalno. Ima novo pretsedatelstvo vekje kolku vreme? I nema eden najobicen website. Na FSM ne im veruvam deka mozat bilo sto da organiziraat koga nemaat kapacitet da komuniciraat so zaednicata. P.S. Igor kakva vrska imas ti so FSM, stom stavas javno informacii na javen forum vo ime na FSM?? Изменето од Tegla - 05.Април.2010 во 10:12 |
|||
|
|||
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бев замолен да пренесам информација.
Информацијата ја сметам како најава за нешто што ќе треба да се направи, за кое што ќе биде дополнително објаснето. |
|||
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da se potsetime na tvojata prva poraka. Ubavo si kazuvas kako treba da se uplati clanarina vo FSM. Ako ova ne povik za plakjanje i obid na nekogo da mu se zemat pari, togas sto e ova? Za vakvi raboti duri i vo zakonot si pisuva, ama da bevme USA kje platev 1000 denari i kje go tuzev Kostov Igor za izmama, a FSM kje se povlecese so opravdanie deka tie oficijalno ne objavile. Ova samo da ti kazam deka ovie raboti ne se zafrkancija tuku seriozna rabota. Zatoa se registriraat razni zdruzenija na gragjani za da mozat da ostvaruvaat prava ama i obvrski. Zatoa postojat oficijalni soopstenija, portparoli itn.... I zatoa jas ne mozam da pustam uplatnica kako da platite na Nikon vo Japan za da si kupite nesto, tuku postojat oficijani pretstavnici. Za da bide se kako sto treba. Znaes mene koj me zamoluva da pisam nesto na internet? Baba mi. Zatoa sto ednostavno so svoi 86 godini ne znae da se snajde na kompjuter. Kje ni kaze na vnucite "Daj pisi mu na brat ti vo USA.....". Ako FSM e organizacija kako sto treba na drzavno nivo, ima nacini kako se komunicira. A komunikacijata se uci. Jas bi im pomognal da naucat kako da komuniciraat za soodvetna finansiska nadoknada (barem za toa sum mnogu visoko obucen i strucen). Koj saka neka se ljuti, ama mene mi e mnogu smesno. Kako so deca da si imas rabota, a ne so sojuz koj treba da ima odredeno nivo i avtoritet. Kulturno postavuvas prasanje: "STO DOBIVAM ZA 1000 den???????" i nema odgovor. I trae, i trae, i trae, i balonot se duva, se duva.... i posle Cacko e kriv I seuste nikoj ne kazuva sto se dobiva, tuku samo deka se dobiva plasticna clenska karta. I znaete sto me cudi vo situacijava. Toa sto clenovi od FSM bea mnogu aktivni na forumov (seuste postojat nivnite postovi), a ne komuniciraat so zaednicava koja licno i personalno ja znaat. Ima i drugi clenovi od FSM koi samo citaat i seir fakjaat . |
|||
|
|||
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Форумов не е официјлно место за објавување на информации од ФСМ. Форумов е сопственост на T-Home. Одлучено е тука да се даде објава, само како информација за нешто што подоцна ќе биде објавено на официјална страна на ФСМ кога таа ќе биде пуштена, каде што ќе го добиеш твојот одоговор. Сите знаеме кои сме и што сме, и дека форумов е најстар комуникатор за фотографија на просторов, и затоа, уште еднаш повторувам, е поставен првиот пост (не дека дојдов јас, митко, станко или петко и ти земав пари од џеб без да ти кажам).
Бесцелно е веќе да пишувам тука. |
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |