|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 40> |
Автор | ||
DarkerFar
Нов член Регистриран: 13.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Emisijava e bukvalno ''BEZ VLAKNA NA JAZIK,, ali mene sepak mi e jaka zaso sve onaka iskreno se kazue...ali Janko sepak kako voditel na samata emisija mene ne mi ostava nekoj jak vpecatok radi toa so ima emisii kade so totalno se paga od smeenje neznae so prai onak tipicno seljacki...to dr sve ok pozd.
|
||
jana1973
Нов член Регистриран: 04.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS KE KAZAM DEKA E VO RED TAKA STO POSTAPUVA,ZASTO IMA I TAKVI KOI JA ZLOUPPTREBUVAAT SAMATA EMISIJA;TOA GO PRAVI
ZARADI ZASTITA NA INTERESITE NA GLEDACITE,ZASTO NEKOI POSTAVUVAAT DVOSMISLENI PRASANJA,KOI DOVEDUVAAT VO KONFLIKT SO OSTANATITE NA KOI TOA IM E NAMENETO, |
||
Notka
Нов член Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарение на водителот оваа емисија се претвори како да е гласноговорник на владата па од таа причина и не ја гледам.....допрено е дното на некултурата,безобразлукот и самобендисаноста на водителот кој е никој и ништо и не е вреден дури ни името да му се спомене.
|
||
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo drugite gradovi (bez Skopje)jadi burek im e hit zatoa sto doskoro ne ja gladaa samo sk mozese da se gleda i sega satelitski se prenesuva i eve kom.koj go imam licno cueno.."auuu sto momce ima edno sega pocnuva da vodi emisija Jadi burek ..alal da mu e kako gi peerdasi site bez pardon eeee ovoj gruevski dozvoli i takva emisija da ima za nas narodot bez nekoj da ne skratuva da zborime sto sakame""a koga ke im kazes deka edno 6 g.i poveke ja ima taa emisija tie ""neee ne si ja gledala nova emisija e ""??????????
|
||
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јанко најобичен циркузант со циркус програма у живо.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма, Јанко само јаде ......................
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
temata ja otvoram za najgledanata emisija kaj nas jadi burek mesto kade sto narodot go ima prviot zbor
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
emisijata e super samo dobro e da bidi pogolemo studioto i da ima poveke publika
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas od toa "najgledana", "n" nemam videno.
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред да отворате нови теми, проверете дали веќе постојат исти или слични на нив.
Постовите од двојната тема се префрлени тука. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ха...ме насмеа,за најгледана незнам,можеби имаш доказ за тој податок,ама за ова последново дека народот го има последниот збор не се согласувам,затоа што гледав во неколку наврати и бев запрепастена од начинот на кој Јанко се однесува со гледачите ,посебно ако не му се допадне ставот на гледачот. Изменето од renatax - 03.Април.2010 во 14:10 |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moj covek Koga listam kanali ke go nacekam i zagleduvam po nekoja sekunda. Porano go gledav odvreme navreme, sega ic. Mi se smaci od slushanje edni te isti glasovi koi napagjaat i falat edni isti licnosti. |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мамамд,посебно ми значи што делиме исто мислење,затоа што знам дека си непристрастна,а воедно крајно умерена дури и во ситуации кога треба човек да биде малку по екслозивен. Секоја почит за тебе
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |