IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку ви е важно жената да доживее оргаза
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку ви е важно жената да доживее оргаза

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 23>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2010 во 23:47
Epten mnogu.
A orgazam vo isto vreme e posebno dozivuvanje............

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 09:28
јас си ја рецитирам...
Орелски крилја как да си метнех...
па после Денови ли се денови...
па Се кти ноќта црна...
па завршуем со Пискотници се слушаат од Галичник до река...

е па јеби га...
ако до тогаш не доживее среќа, радост и блажено чувство...
се откажуем...
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 09:32
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

јас си ја рецитирам...
Орелски крилја как да си метнех...
па после Денови ли се денови...
па Се кти ноќта црна...
па завршуем со Пискотници се слушаат од Галичник до река...

е па јеби га...
ако до тогаш не доживее среќа, радост и блажено чувство...
се откажуем...

Хахахаха....па  после толку труд(литературен) ако не успее....ќе зажалиш  што воопшто си почнал да рецитираш.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 20:43
Ако таа не доживее оргазам, исто како и мажот рачно да си ја завршил работата.
Значи обостраното задоволство е повеќе од посакувано.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 18:07
bitno mi e, zasto ne sakam da ispadnam sebicen i da sum samo jas zadovolniot, tuku idemo dalje dodeka ne gi slusnam vozdiskite od pregolema vozbuda, koja finisira vo ekstra vryoglaven orgazam za nea... makar i so lizenje.... намигнување
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 18:10
Ne e rabotata vo toa partnerot da se grizi za toa dali ke dozivees orgazam ili ne .... Sekogas ama sekogas zavisi samo od zenata dali umee da si ja isprazni gavickata i da si go zeme onaa sto i pripagja .... голема%20насмевканамигнување
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 18:12
jas da pripomognam... ne sakam da me zameni so plasticen fraer od 25 sm... koj sto se trese... голема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 18:15
Bidi radosen ako te zameni so plastika ... eve ja na primer plastika ne sakam ... ichhhhhhhhhhh .... газење%20од%20смеење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 18:17
vidi... do tolku ne dozvoluem da me menja so mesnat fraer od 1,80 pa nagore... barem do sega ne sum bil zamenet... a vo najmala raka zaradi sex...

a so rece ti nejkes plastika ichhh... hmmmm... latex, guma, nesto slicno? голема%20насмевканамигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2010 во 23:20
Niso ... Prirodno si e Prirodno ... газење%20од%20смеење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 14:03
hmmmm... znaes deka me izraduva... намигнувањеголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 23:20
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

hmmmm... znaes deka me izraduva... намигнувањеголемо%20гушкање

Znam, znam ... iako povekjeto ne sfakjaat zosto ... голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Tor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 00:21
Ic ne pocnuvam ako ne sum siguren da ke ja 'izvadam od pamet' - mnogu mi vazno partnerka da dozivee orgazmi i da mu pomognam vo toa - osobeno ako sum emotivno vrzan za nea...inace, ke si najde drug! Mora da se znae sto treba do dozivee zena i 'sexot e kal, ali od kalta se raga lotos - od sexot se raga orgazam!

Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2010 во 00:32
Bitno mi e голема%20насмевка
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.