![]() |
|
Кога машко ке ви откаже секс? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Автор | ||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
E dobro de ... nema da e kraj na svetot ..... tuku kraj na edno masko samo
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
bas ke me zaintegrira poveke.....
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
само тогаш кога ќе му биде страв...
дека ќе се посрамоти... |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
kje otkaze da
ako mu e dosaden i mu lici na krecenje zidovi vtora ruka ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
само кога мисли дека ќе се посрамоти...
|
||
![]() |
||
Praski4ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
Leleeeee..Kaj ja za4navte temava...Mi se ima deseno.Idev so ,,tipot" 3 meseci.Jako tip4e vaka,ama...I aj edna ve4er,vo kola na predno spusteno sediste.I znaeete kako zavrsi???I dvajcata goli i on vo eden moment mi vika:Ej,abe nemozam mnogu mi e tesno,aj drugpat.I tolku bese od taa vrska...I 2 god se prasuvam sto bese pri4inata i koga ja vidov temava bas i se izraduvav,no pak ne najdov odgovor...zalosno
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Civa bese kolata?
![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Винаги
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
или не е избањат.... ![]() или е пијан... ![]() или е хомо.... ![]() или едноставно се плаши... ![]() друго нема ......не постои машко што не сака птичица.... ![]() |
||
![]() |
||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|
tuka nekade si mila do vistinata ![]() |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Koga ke prestane da se gleda na seksot kako na rutina .... moze i ke se najde odgovorot na ovaa prasanje .... Ponekogas ne e do kvantitetot tuku do kvalitetot ....
Nekoj ednostavno ne saka da se "istese" samo ....
Ste razmislile li za toa?
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
alankan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
alankan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Генерално гледано мислам дека постојат 3 причини зашто машко би одбило: физичка непривлечност, јак умор и проблеми со потенција.
А да, и можеби ако некој едноставно не го привлекуваат жени туку нешто друго.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |