|
Primus |
Внеси реплика |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Март.2010 во 21:11 |
Психоделичен/Алтернативен Рок...менува форма одвреме навреме.
Уникатноста на бендот ја дава басистот а воедно и пеач Les Claypool... Have A Cigar (Pink Floyd org.) My Name Is Mud Ваше мислење...? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум љубител на басови, и како таков, не ми се допаѓа многу Лес Клејпол, звучи како да го силува басот, многу ги „плеска“ жиците и звукот е многу остар, а јас сакам помек и помелодичен звук на басот, еве на пример ми се допаѓа Flea од RHCP ама ете, увиди разлика од едниот до другиот
инаку остатокот од бендот е ок, не можам да ги критикувам бидејќи би идел по личен вкус |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Flea e интересен чоек, има интересна навика да го вади к*рето на сцена Изменето од DragancoLeskoec - 31.Март.2010 во 13:30 |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доро бе...никој не ги слуша...Прајмус?!...
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па очигледно не.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Yap..that really made My day... |
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како не сум ја видел темава ? Енивеј, бендот е одличен. Лес Клејпул е ѕвер на бас, баш интересен стил имаат на свирење. Ако сакате да чуете нешто слично на Прајмус, слушнете ги Infectious Grooves
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лес Клејпул ако те мавне со палецот , размислувај за нов череп...ако не ти ги разместил хемисферите успат...
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |