|
Љубов или пари? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме интересира колку од тие кои веруваат дека љубовта е поважна од сигурниот и добро ситуиран живот , би одбиле понуда на некој таков да се омажат за него ......... би прифатиле да живеат од љубов и само за љубов во гарсоњера од 45 квадрати , да и двајцата се стечајци или работат за некој минималец притоа грижејки се за најмалку две дечиња ...........
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se se toa raboti za koi treba da se diskutira, kakov e tipot, dali e privlecen, kakov e tipot bez pari...a na kraj kako i da svrtis site pravime izbori koi ti go nasocuvaat zivotot...sekoj si pati od glavata
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секогаш се прави ВИСТИНСКИОТ избор ...... и не секогаш две арна се на едно место ...... има и такви кои одат домазети поради “ вистинскиот “ избор ......... не паѓа тука збор само и исклучиво за понежниот пол ........
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da se pravese sekogas vistinskiot izbor..nemase da ima razvodi..a i toa so domazetite...mene ne mi e vazno koj kaj kogo e.. zs da be zevee vo stanot ili kukata koja glasi na zena mu ako ima podobri uslovi..neli sega mazite se emancipirani? ili se emancipirani samo odnadvor , na "fasada" a vo dusa se uste balkanci?
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
очигледно не си е сватила поентата на претходниот пост ..... а таа беше дека не секој верува дека љубовта е поважна од ситуираниот живот ...... љубовта како љубов е предбрачна состојба која е повод за влегување во брачните води ....... со текот на годините , многу нешта се менуваат и тоа воглавно поради ситуираноста ....... а кога сме кај балканскиот менталитет , има тука и друга половина за која вреди и може да се разговара ... многу нешта се случиле од и пропаднале поради љубов Изменето од МАРШАЛ - 22.Октомври.2009 во 10:51 |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo ponedelnikot na fakultet imavme debata na ovaa tema , pa bas sakam da cujam mislenja od forumdziite
Najcudno od se bese toa sto maskive (kolegi moi) i profesorkata se odlucija deka parite bile pobitni od ljubovta A kraen rezultat bese: Od ljubov ne se zivee Se diskutirase za toa deka vo denesno vreme so pari mozes da kupis i dozvolis se vo smisla : da si gi zadovolis potrebite ( tuka spagja zadovoluvanje na sexualni potrebi so plakjanje na nekoja prostitutka , zadovoluvanje na potrebi da se patuva, da se kupuvat pokloni za da iznenadis nekoja licnost ...... ) se spomna : Kako ke zivees od ljubov koga nemas pari , ke ja gledas li licnosta kako umira od glad , koga nemas pari da kupis lekovi vo slucaj ako sakanata licnost e bolna....se spomna i toa deka vo denesno vreme ne postoi vistinska ljubov i moze da ima negativni posledici ( kako sto bese slucajot so peackata Ksenia ) I se se vrtese okolu parite i site se odlucija za pari i sega mislam deka i jas na kraj ke si go smenam mislenjeto deka od ljubov nema fajde ,,,mada parite znaat da prestavuvaat i golem problem Ok, bas sakam da slusnam sto imaat da pisat forumdziite na ovaa tema |
||
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се е сосема точно !
а , ја сакам да имам милион проблеми. |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во сапуницине од љубов може да се живее..
Ама во реалниот живот.. не. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас пак уште верувам дека вистинска љубов постои... иако примерите околку мене се спротивни...
а со пари дека може да си дозволиш се...можеби ќе платиш па и секуалните потреби ќе ги задоволиш,но што е со чувствата?едниот ради пари другиот пошто нема со кого и какво задоволство е тоа? што вредат парите кога нема љубов...пари се печалат,ама вистинска љубов еднаш се доживува... |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sanja, lepotice , temava bese za sto bi se odlucile vie : ljubov ili pari ???
voopsto ne stanuva tuka zbor za toa da se pecalat pari , tuku dali bi ziveela siromasno samo od ljubov da se gledate i da pravete deca so partnerot pa da barate posle pomos od drzavata ili bi se oslucile za pari pa da uzivate vo raskos : da se rasrflate po kafani, da setate na egzoticni mesta, da mozete da si dozovolete ama bas se Koga si bila mala si i vikala na roditelite : mamo /tato te sakam ,,,,denes toa TE SAKAM nema golemo znacenje , samo zbor e , a koga bi imala pari ke mu poklonis nesto na majka ti ili tatko ti ili ke im pomognes da si ja renoviraat kukata posto imas pari ,,,kapiras neli ??? |
||
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи ако кажам те сакам без поклонче не вреди
|
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda vo denesno vreme ne
( barem taka se izjasnija maskiot pol ) |
||
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...па после ќе се жалат жените биле материјалисти...
|
||
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еден другар сабајлево ми рече дека ЉУБОВ НЕ ПОСТОИ....
ја измислиле тинејџери за да се дупат без пари |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |