|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 26> |
Автор | ||
stigmata
Сениор Регистриран: 06.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemozam nikako da gi otkazam nemozam kafe bez cigara da zamislam mozi gresam ama taka e
|
||
nikada nije bilo kao sto je bilo
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПОЛЕКА СТИГМАТА..ЕДНО ПО ЕДНО..ќе им дојде ред и на цигарите...и позитино размислување нели....Нема не можам, туку...можам да ги откажам....
|
||
МИР со сите
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве еден нов по економичен производ од електронската цигара,кој може да помогне во одвикнувањето од пушење.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lesno e da gi otkazes
jas gi otkazav 20 pati i nevidov nekoja muka Изменето од anakin - 30.Март.2010 во 10:29 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пробај со некој од овие два наведени начини. Кој знае ,може и ќе успее.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa mi ustea 20 pati i bez ovie dve navedeni
hahahahah |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро ...значи не бива без цигари
Барем со усул нека биде ,не претерувај!
|
||
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вчера воа тутунов ептен ме мавна во глава...и решив да му раскинам
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so cigari nema usul
pocnuvaat kako 15 pa normalka e 25 potoa naglo odat na 40 e koga kje otvoris treta kutija pocnuvas da sfakjas deka si idiot |
||
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вакво нешто сфатив вчера Изменето од sanja-a - 30.Март.2010 во 10:43 |
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so svirkas moriiiiiiiiiiiiii????
|
||
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ништо бре
|
||
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daj ka
|
||
|
||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
смир
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |