|
Која е најдобрата музика? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Стеве
Група Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Април.2006 во 22:33 |
Кои се најдобрите групи/пеачи кои ги знаете и која е најдобрата песна која сте ја слушнале? за мене дефинитивно рокенролот е најдобар како и рок,панк,хеви метал,гранџ. а најдобра група? многу се металика,ред хот, бон јови,ГНР, офспринг,нирвана а за песна ги има ногу па не можам да одберам.
Изменето од Стеве |
|
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги има многу, ако почнам се од ова ти што наброи ке ни требаат 3 форуми за да завршам
|
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
NostradamuS
Нов член Регистриран: 01.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum gooooooooooolem obozavatel na Metalot, AMA edna muzika e nenadminliva, kolku novi zanrovi i da izlezat... Klasikata
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да и затоа дури и новите правци користат мотиви од класиката!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobrata muzika e taa sto majvise ljugje ja slusat
pazi bogati po ova teorija turbo folk ispagja e najdobra treba da ja preispitam teorijata heheheheh |
|
koki13
Нов член Регистриран: 02.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka za najdobra muzika Rock,Metal,Grunge,Punk samo to...
|
|
Grunge Rules
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најквалитетна музика е класиката...али не сакам класика...па слушам комерцијала...power metal...и така...впрочем елементи од класиката има во power...со еден збор поштовам речиси се...строго забрането српско бугарско...и такви слични сељачински музики...
|
|
Точачиња.
|
|
CoLdPlAy`
Група Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рок, Рок, Рок. Класичен рок најмногу, иако во последно време слушам и хард, и психоделичен. Ги обожавам Колдплеј ко шо глеате, а ги поштувам и Нирвана, Перл Џем, ГНР, Гу Гу Долс, Флитвуд Мак, Ролинг Стоунс, Дорс, Квин, Битлс, ЕјСи ДиСи, Деф Лепард, Лед Цепелин, Моторхед, Рајз Агенст, од метал Мејден, Дрим Тиатр, Пантера, Металика, Опет и, и, и то.. не ми теквит друго :) Изменето од CoLdPlAy` |
|
мариниште
|
|
koki13
Нов член Регистриран: 02.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
To Coldplay
|
|
Grunge Rules
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade trestat gitari......TOA E DOBRO!!!
|
|
NostradamuS
Нов член Регистриран: 01.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More lugje, ako slushame site ona shto slushaat ostanatite, site ke bidime edni shmizli vo rozevo, ili turbo-folkashi, ili underground-ci...sekoj si ima razlicen vkus i stil, pa zato na ovaa tema ima razlicni prespektivi na gledanje i ne moze precizno da se obelezi "najdobrata muzika". Tokmu zatoa i muzikata si ima svoi etapi so razlicni karakteristiki pr. renesansa. barok, klasicizam. Ova nie sho slushame ima (za cudo) isti koreni.Sekoj zarn si nosi svoi belezi i ima svoj kvalitet. Licno nemam nishto protiv turbo-folk, ama podobro da sum gluva otkolku da slusham takvo neshto.
|
|
Bitno e da se druzime!
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па понекогаш и тишината е добра музика!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
djkire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 16.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako stanuva zbor za muzicka nasoka jas bi zel TRANCE i HOUSE a za najdobar DEEJAY bi go zel TIESTO imam i web stranica za nego
Http://bestdj.blog.ba Ke najdete se sto vi e potrebno za nego |
|
DJ EriK
|
|
*psycho*
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slikicata od nirvana i coldplay nekako na idat zaedno. coldplay se nekako flegmaticni u sporedba so NIRVANA |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |