|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 76> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Не сум видел некојаси анкета во некојси весник! Го немам видено тоа интервју! Немам информации зошто не е обновена џамијата во Прилеп! Првпат слушам дека Сашо Аќимовски ќе биде директор на ХЕЦ „Маврово“.....
....Ваквите одговори, со кои премиерот или јавно признава дека не е доволно информиран или бега од вистински одговори, може да се слушнат се' почесто. Ако малку повеќе се истражува во архивите, неизбежно ќе се забележи дека Груевски многу често за прашањата што не му одговараат, „се вади“ на тоа дека не слушнал, не видел, не е информиран, не знае...
Премиерот станува дестабилизирачки фактор
.....Тој истакнува дека не може да сфати како може на еден премиер, за кого е јавна тајна дека пати од анкетоманија и во чија партија нарачките на анкети се доведени до фаза на фетишизам, да му е сеедно што навистина мислат за неговите проекти и политики граѓаните. ....
И ај после верувај му....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што уште да му верувам?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj pat mu VERUVAM........
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Eraserhead
Сениор Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No !
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu malku e vazno dali jas kako edinka mu veruvam. Vazno e dali toj sam si veruva za se sto kazuva iako znae dek ne e taka, barem koga gi brani negovite sorabotnici koi bajagi ja izberbatija rabotava.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боцевски: Груевскија одалечува Македонија од Европа Груевски ја оддалечува Македонија од Европа, тврди поранешниот вице-премиер за евроинтеграции Ивица Боцевски, кој беше гостин во вестите на А1....
Е како така бе...па нели Грујо ќе не внесуваше во Европа....што му стана сега...
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ивица Боцевски...човекот кој фрлаше со дрва и камења по се што не е вмровско и кој го бранеше Грујо од дното на душата сега не му верува....Трајко Славевски кој цврсто го држеше денарот и се бореше против буџетски промени,одеднаш почна да вришти на цел глас дека мора итен ребаланс на буџетот...не му верува на својот идол и ментор...колку ли ќе ги има допрва се прашувам... е зошто пак јас да му верувам
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Видете, јас не знам" ....."Бранко Црвенковски"......"Не знам за што зборувате"...."Не сум видел такво нешто"......"Не сум слушнал ни прочитал"....."Тоа не е важно"....."Ќе видиме"....."Работиме на тоа"....."Се надевам"...."Посакувам"....."Мислам дека"...."Претпоставувам".....
Инаку, ова не е некоја си моја весела граматика.....ова за жал се 12 најупотребувани зборови што ги користи премиерчето на оваа држава.....импресивно, нели...... Изменето од Ninja 35 - 10.Април.2010 во 20:13 |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас тоа го велам уште кога боце му беше потрчко на гвујо ...........
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma,.koj go,................... shisha?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E jas na ovie pak vakvi ic ne im veruvam..dodeka brcaa prsti vo medot se beshe arno...sega ne cini...Shto ne zboruvaa otvoreno koga bea vo vlasta. Jas ja perkam direktorkata moja i uzdush popreku koga stanuva zbor za sluzbeni raboti, a posle si pieme kafe zaedno ko nisto da ne bilo. Ic ne mi se po merak lugje koi sakaat posle bitkata da bidat generali. Sega ke go kritikuvaat premierot, a togash molcea. Zaradi takvi jas mu veruvam na premierot. |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете јас сум генерал..би ми верувал ли мене?
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А не се запрашувате дали е до него проблемот...????
може дечкотое исправен и не сака да си има работа со гилиптери како Грујо и компанија....
|
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez sexisticka diskriminacija mola...mamamd e zensko Verba samo vo general nasred bitka...posle bitka site se heroi Nindza--- za mene se kazuva vednash..vo moment..ne posle..po smrt bolest ne biva |
|
Внеси реплика | страница <1 6768697071 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |