|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 708> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк.... ми недостигаше форумов вчера
Изменето од volkswagen - 27.Март.2010 во 13:06 |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-кај сите беше проблемот
Сега веќе се е ОК
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-веќе проблемот е среден.............
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Reported Attack Site!
This web site at forum.idividi.com.mk has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences. Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system. Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owne Eve sto se pojavuva! |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк некој ќе ме убие
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк ма не |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj mene ne e ! Pred da ispratam poraka se pojavuva predupreduvanjeto. Kaj vas taka li e? |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-веројатно твојот дечко со бакнежи ..........
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jас до вчера имах...што е каj тебе... |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-кај мене не......
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-оваа вечер ќе се спие со 1 сат помалку
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sdk...sto se slucuva so Idividi sajtot i so forumot? Samo kaj mene li e problem? |
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj mene pokazuva deka sajtot moze da mi go zarazi kompjuterot? Reported Attack Site! This site may harm your computer! |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК...воопшто и не е среден, сори...оти ако сега си ставим на сек*ритото опциjата за атак саjт...ке имам проблем. истото е и со IE. |
||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |