|
Најдобар интернет прелистувач??? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozilla Firefox секако.
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Користев Firefox долго време, но се префрлив на Opera и не би ја менвал за ништо друго
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kaj mene izgleda ima nekakov k*rcshlus pa samo IE go "fakja" podobro ...site drugi . epten se zakochuvaat...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас користам IE8 i mnogu mi e dobar.
Не видов никој да користи пребарувач на MAC, па повелете линк за WIN ако сака некој да проба http://www.apple.com/safari/download/ |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сафари е многу добар.
Го користев на другиот компјутер. Сега повеќе сум на опера. |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo zavisnost od potrebite Chrome i IE.
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |