|
ЕВРОСОНГ 2010 |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѓоко Танески ќе настапи 15-ти на Првата полуфинална вечер на „Евросонг 2010“
Македонскиот претставник на „Евросонг 2010“ што ќе се одржува во Осло ќе настапува на Првата полуфинална вечер, и тоа под реден број 15. Ѓоко Танески со песната „Јас ја имам силата“ ќе пее на 25 мај, и тоа како 15-ти по ред од 17 учесници од првото полуфинале, така покажа официјалниот жреб на редоследот на изведувачите одржан вчера во Осло. Луѓето од естрадата сметаат дека е голема предност да се настапува меѓу последните учесници на секој фестивал, со забелешка дека последните песни повеќе остануваат во сеќавање. Инаку, покрај Македонија, од државите во регионот заедно со Танески ќе настапуваат и победниците од Србија, Албанија, Босна и Херцеговина, Грција. Според правилата на Евровизискиот фестивал, директно во финалето предвидено за 29 мај покрај домаќинот Норвешка ќе настапуваат уште и претставниците на т.н. голема четворка – Шпанија, Велика Британија, Франција и Германија. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Под кој сака број нека настапи, некое од последните места во финалниот пласман не му бега.
Не сум песимист, ама со вакви песни не правиме ништо. На кладилниците по интернет Ѓоко веќе си го обезбеди последното место... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѓоко ќе патувал со автомобил за Осло?
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па што, јас да треба да одам некаде низ Еуропава, сигурно ќе одам со изнајмена Буба, од старите, колку и пари и да имам пак со изнајмена кола ќе одам. Или ауто - стоп, кој да знае.
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ти ќе пееш на Евросонг?
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога би знаел барем малку да пеам, сигурно не би одел на штогодилок фестивал ко еуроблок.
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda deka srbite ne se zadovolija sto samo balkanot go zarazija so turbofolk pa sega so pomos na nivniot pretstavnik sakaat cela Evropa da ja zarazat.Nenasitni grandovci.Se prasuvam samo koja godina Evrovizija ke bide prekrstena vo Turbofolkvizija:
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одвратно
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmnogu me razocaraa Goran Bregovic i Zdravko Colic koi od vrvni muzicari se spustija tolku nisko vo posledno vreme za da ja zadovolat najnepismenata masa dopirajki go dnoto vo muzickite vodi.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вау! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не ми се допаѓа она што Бреговиќ го работи последниве години, од рокер стана турбо фолкер...
Но...но..на Милан и тоа како му лежи песната, како скроена за него (он е сепак Гранд-овец) а башка е дете мило-сонце огреано, очињата му се смеат. За Милан За Ѓоко |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вровизискиот спот на Таневски бил антигрчка пропаганда, тврдат грчки медиуми
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=59162 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Туфбофолк.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |