![]() |
|
БОЖЈА убавина ! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 67> |
Автор | |
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() Но Исус рече: “Оставете ги децата и не пречете им да доаѓаат при Мене, зашто на такви е царството небесно.” (Matej 19:14) |
|
![]() |
|
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
![]() |
|
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
Брате КингДавиде, Чудесен е Живиот БОГ!
![]() Пред некој ден (навечер) ѕирнав на темава и ја видов пеперутката што ти си ја постирал. Утредента после работа сакав да седнам во дворот бидејќи прекрасно грееше сонце и кога сакав да седнам на клупата, што ќе видам? - Пеперутка многу слична на онаа од “твојата слика“! Вчера излеговме со женами до една блиска шумичка и на полјаната 7 срни си пасеа. Вечерва ѕирнувам на темава и што ќе видам? Фален и Славен да е Живиот БОГ во Името и Срцето Исусово! АМИН п.с. Имам и слика од 7те срнички, па ако е Волја БОЖЈА ќе ја прикачам понатака! п.п.с. Што мислиш (?) како нагалено (заедно со децата) ја неречуваме мојата сопруга? ![]() Поздрав ![]() Изменето од spiros - 30.Март.2010 во 23:19 |
|
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
![]() |
|
Pozdrav brate Spirose ![]() Eve edno prekrasno video za nasata Planeta Zemja ![]() PLANET EARTH FOREVER |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ORION |
|
![]() |
|
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
![]() |
|
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |