|
Места кои мора да ги посетите |
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зарем се сумњаш во мој вкус ?
|
|
mamba
Сениор Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mesto koe mora da se poseti e kukata na demonot vo rijeka se naoga vistinska prikazna za edno semejstvo sto e ubieno vo kukata i ima sega nadvor na kukata se gleda 4 kovcezi se gledat denski mnogu e jako
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да го видам Ерусалим....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има и една изрека за едно место, да видиш напуљ , па да -умреш[!
Изменето од abnormalen - 24.Март.2010 во 15:43 |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас за Виена ја знам оваа изрека,вака ми кажа мојот шеф пред да отпатувам таму.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
karnevalot vo rio !
|
|
Бог да чува!
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rio vo sekoj slucaj, ne mora da e bash za vreme na karnevalot
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
mamba
Сениор Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima edno gratce poznato vo hrvatska zadar tamu ima grobnica nadvor od gradot zakopano e vampirot na hrvatska go ima na you tube zakon e mestoto
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja kazav , ama ti izgleda treba da posetis nekoe mesto kade isteruvaat duhovi ! zosto gledam opsednat si so demoni, vampiri i slicni nesta.
|
|
Бог да чува!
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi go zede zborot, samo sto sakav da pisam takvo nesto
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Кои градови важат за најубави и романтични...? Ако се одлучите за Рим – нема да погрешите. Со своите запенети фонтани, стари калдрми и енергија доволна за да запали ракета, италијанската престолнина не е без потреба прогласена за еден од најраскалашените европски градови. Младите кои се желни за авантура, треба да се одлучат за Берлин, европскиот “најзлобен“ град, кој ги крши сите правила игнорирајќи ја забраната за пушење во клубовите и нудејќи забава со безброј девојки во оскудни парталчиња и згодни момци 24/7.... Париз и не мора да се претставува посебно: создаден е за љубов и романтика. Кој не се плаши од ладни температури, може и да скокне до Стокхолм каде луѓето може пријатно да ве изненадат – иако изгледаат мошне ладно однадвор, под површината се крие жестока енергија. Премалку егзотика? Одете во Тангиер, мароканскиот град на зачините. Некогашно хедонистичко собиралиште на писатели, азиланти и шпиони од целиот свет, се уште одушевува со врелината која го забрзува пулсот на љубовниците дење и ноќе. Истанбул, некогашното седиште на Отоманското Царство е ишаран со силуети на џамии и ориентални звуци од околните барови кои ја будат страста кај младите. Љубителите на топлото време, ќе се пронајдат во Хавана, на Куба. Градбите од колонијално време и ритамот на салсата, потемнети убавици и згодни момци кои шетаат по плажите – ова е првата слика за овој град. Сигурна инвестиција, покрај Лондон, Севиља и Сен Тропе, е Њујорк. Заразната енергија на Големото јаболко отпеана е и во филмовите. Тука можете да тргнете веднаш во поход... |
|
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moskva
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mesto koe mora da se poseti bora bora
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trpejca
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |