IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со бившата/бившиот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со бившата/бившиот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 22>
Автор
Порака
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 11:57
seks so bivsa e isprobena stvar i e super
mbm
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 12:08

па што знам јас што е тоа бивша,

абе ако ви било толку убаво со бившите зошто сте им раскинале?

зошто да се враќам на нешто што поминало, немам ќеф  за секс со бивша таму се сум видел па... Здравко Чолич вели:    Продужи даље

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Crnooka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2006
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crnooka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 12:28
bivsa ali isprobana tuka nema utka.
da bila dobra ke si posakal povtorno.
kokolo kaj tebe ne ostavile dojam.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 12:45

Originally posted by Crnooka Crnooka напиша:

bivsa ali isprobana tuka nema utka.
da bila dobra ke si posakal povtorno.
kokolo kaj tebe ne ostavile dojam.

бивша али испробана, Црноока, не се враќам назад па царица на сексот да била, просто од причина што поубаво ми е кога имам нешто ново до мене, ПРЕДИЗВИК

Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 12:48
haaaaa be kokolo e iskusno bate ne go gibajte nego toj e car za sex i takvi raboti, i ljubovni soveti... nema igranje so nego

pozdrav brat
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 12:51

Originally posted by Corporal^^ Corporal^^ напиша:

haaaaa be kokolo e iskusno bate ne go gibajte nego toj e car za sex i takvi raboti, i ljubovni soveti... nema igranje so nego

pozdrav brat

мир со те*е брат

Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 23:35
Sum imala sex so bivsiot, sex bez obvrski, i bez emocii, da, priznavam, samo za da ima sex dodeka da naide nekoj... A bese dobar sex, ama sto, nekogas i samo toa e potrebno...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 01:20

daaa.... i ne se menjame za nisto na svetot.....

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 08:50
bi i go pernal na bivsata
Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 08:56
nema nazat....samo napred.......vo pravo e kokolo.......
so mesanje babi i zabi.....ne izleguva nisto na kraj.....
tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 09:01
pa nemam slusnato covek da gi saka bivsite od zenskata  . Vivi toa e stvarno taka , ona prethodno se zezav , so bivsite nema mesanje , iaku kaj mene problem e sto mnogu bivsi me progonuvaat , ama uspesno gi izbegnuvam , ne gi e*am 2 %
Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 09:50
abe nema zezanje so minatoto............
tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 10:02
da stvarno moze da ti ja sjebi glavata
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 10:43
Ne cepkam po stari raboti,ima milion k*rci na svetot (sto vikase baba mi).
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.