|
Bora Bora |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
PrincezZ
Нов член Регистриран: 23.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Март.2010 во 02:26 |
Bora Bora e raj na zemjata ! Ako nekoj znae podobro mesto neka se javi :D... Ne e luksuzno kako Dubai ama e najdobro mesto za odmor i beganje od ovoj svet koj sozdava depresija xD !!!
|
|
Only God Can Judge Me
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова , бугарија некаде
|
|
PrincezZ
Нов член Регистриран: 23.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hehe zarem vakva egzotika vo Bugarija :))))))
Se naoga vo Francuskata Polinezija xD |
|
Only God Can Judge Me
|
|
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
raj
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako se doadja do ovde , te isfrlaat od avion so padobran ili....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Planirav da idam u Shri lanka vo juni...samo mi gi zamati planovite postavuvacot na temava
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Ете сега дознав ....според изборот кој го направи Тravelchannel ....
дека... Љубовното гнездо за младите брачни парови на меден месец....било ... - Бора Бора -... или т.н. ,,Романтичен остров“........
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele padnav vo depresija od mestoto, koga ke stigneme do ovde, nikad pa ni tad, na kraj na svetot raj.........Bora Bora
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
планината Отеману, на Бора Бора
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bora bora da stapni moja noga nema nazad vrakanje. |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bora bora e sestra na boro boro??? a??
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чекај ме .. идамБора Бора – рај на земјатаОва е тоа што може да се нарече сончева страна на животот. Бора Бора е комбинација на чиста елеганција со лежерна атмосфера на еден атлански остров, се со цел да произведе една целина за да предизвика ништо друго освен зашеметување. Нема други зборови со кој ќе се опише овој остров и не ви преостанува ништо друго освен да ги нахраните очите со оваа прекрасна убавина. |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma...od Ohrid Ohrid...kaj ima bolje?!
...vidi go samo...sedefast e kako biser! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |