|
Мразам... |
Внеси реплика | страница <1 678910 41> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам кога ке прднам и кога не се седи в соба од.............миризба
фууууууууј |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
valjda misli,..drug koga ke go "pochesti" ..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам е сега ништо не мразам...се мразам себеси
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам кога на форумов ке прочитам некоја посебно отворена тема...напишете ми состав за......
не е можно толку да се неспособни луѓево да не знаат да напишат состав за другарство или за омилена детска игра... од кај да знам која и е најдобра другарка..или која им била омилена игра.. 15 минути работа Изменето од ma4kica - 23.Март.2010 во 15:55 |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrazam koga ne sum vo forma i koga mi e loso, iako toa e mnogu retko megutoa ne sakam da mi se slucuva ICCCCCCCCCCC
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
avon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2009 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од avon - 02.Април.2010 во 16:44 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......... кога прекинува без да води сметка за филингот во “ критичниот момент “
Изменето од МАРШАЛ - 23.Март.2010 во 18:53 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..."pametnjakovichi".
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога се понаша како вегета .........
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам да ми се обраќаат со пе`ер...
ами , ако си ти педер јас сум си хетеро... ај носи се у пм не мешај баби и жаби јбт... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и Милордот мрази да се вртат очите
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам школо
|
|
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и исто така многу мразам коа ќе ме извадат од памет
|
|
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |