|
ППТ апарат од 2л - задолжително |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
stigmata
Сениор Регистриран: 06.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Март.2010 во 01:05 |
lani se donese zakonot za nosenje na ppt aparat i elecina i ostanata zadolzitelna trokut sijalicki sajla prvapomos i sega barat ppt aparat od 2litri cisti gluposti ili nekoj ke peri pari
|
|
nikada nije bilo kao sto je bilo
|
|
stigmata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a site skoro imat kupeno protiv pozaren aparat od 1litar i sega na nekoj mu tekna da praj pari i aj od 2litri aparat zadolzitelno koke vidis nekoj ke isperi 2 miliona evra niz cela makedonija koke vnesi takvi aparati znaci sekoj den od glupost vo glupost i samo graganinot strada primer mene me zastana policija jas imav protivpozaren od 1litar mi vikat treba od 2 litri ova tie opomena mi vika drugiot pat kazna i neznaj so da reci coek so ovie zakonite mozi ke mu tekni sega i nesto drugo nekoja specijalna sajla kuzne so smesno e mnogu
|
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene toa ne me zasega ama zakonot za pusenje
|
|
stigmata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa napisi so marker na aparatot 2 Li gotovo, otkade glup cajkan razlikuva aparat od 1 i 2 l...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
stigmata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo godina ke izleze i nov zakon po koj ke treba site vozaci zadolzitelno da imaat poseteno k*rs za ..pozarnikari.l
pa ubavo be...sto ke mu aparat ako ne znae zosto i kako se koristi..
toa deka pola i poveke vozaci uspesno go polozile vozackiot ispit e druga rabota..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
stigmata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe koke se zapali kolata site begat koj ke gasni retko to se desava gledas gla da spasis dur da go izvajs aparatot ojde kolata
|
|
|
|
stigmata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aparatite od 2litri se ukinaja konecno sega po sopstvena volja moze da se nosi ppt aparat
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pu..pu...ne vazi,se zaebavavme malku ... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и сега сите фирми кои увезоа апарати од по 2 л, кои и тоа како се поскапи од тие од 0,5 и 1л, што ќе прават? Моментално на залиха во Македонија, според мои податоци има над 200 000 парчиња од овие ПП апарати...
Сега кој ќе им ги врати вложените пари на тие компании??? |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
миле китич добро ги обричија |
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |