![]() |
|
Колку време го сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | ||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 13.Мај.2006 во 21:07 |
|
jas go sakam veke 8 godini i na dva pati mi imat ponudeno ali jas budala mu rekov ne!
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lele..... mnogu.... mnogu.....
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
Па од 1993 па навака и до сега се нема ништо изменето.
|
||
![]() |
||
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
|
bravo sekoja cest |
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
6 години
![]() |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
Јас ја сакам од 2003, се повеќе и повеќе, само џабе таа не ме сака.
|
||
![]() |
||
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
|
Pomina vemeto jas koga sakav_ demek mn sum stara sega |
||
![]() |
||
![]() |
||
devica69 ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 79 |
|
bilo je to nekad odavno
![]() |
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
колку време си го сакала. |
||
![]() |
||
devica69 ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 79 |
|
mislam na periodot koga go sakav deka bese odamna |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
POTSETI ME STO TO BJESE LJUBAV I BAR NA TREN BITI ZALJUBLJEN
|
||
![]() |
||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
|
Oficijalno go sakam 2 meseci a neoficijalno 2 godini
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
go sakav edna godina i pocna vo posledno vreme da me nervira...
|
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Го сакам година дена.....
![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |